Η άστεγη που χλευάστηκε από συντάκτρια της Vogue ξεσπά: Δεν είναι αστείο να είσαι άπορος

"Δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη ακόμα"

Η άστεγη που χλευάστηκε από συντάκτρια της Vogue ξεσπά: Δεν είναι αστείο να είσαι άπορος

​Σάλο προκάλεσε στα social media η ανάρτηση της Γερμανίδας πριγκίπισσας και συντάκτριας στην Vogue, Elisabeth von Thurn und Taxis. Η Elisabeth πόσταρε το Σάββατο στο Instagram μια φωτογραφία που δείχνει μια άστεγη στο Παρίσι να διαβάζει το περιοδικό!

«Το Παρίσι είναι γεμάτο εκπλήξεις... βρίσκεις αναγνώστες της Vogue ακόμη και σε απροσδόκητες γωνίες», έγραψε στη φωτογραφία.

Μετά από αυτό ακολούθησαν ποικίλα σχόλια. Πολλοί έγραψαν πως πρόκειται για μια «σκληρή ανάρτηση». Η Von Thurn und Taxis, απάντησε γράφοντας το εξής: «Γιατί σκληρό; Το πρόσωπο αυτό για εμένα είναι αξιοπρεπές όπως όλοι οι άλλοι».

Την δική της εκδοχή δίνει όμως τώρα η άστεγη Maryse Dumas, μιλώντας στη Daily Mail. «Η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, δεν είναι αστείο. Δεν είναι ωραίο να τραβάς φωτογραφίες ανθρώπων που ζουν στους δρόμους, δεν είναι ευγενικό» σημείωσε και πρόσθεσε «Κοιτάξτε γύρω μου όλα αυτά τα σκουπίδια. Είναι δύσκολο να ζεις στους δρόμους. Το βράδυ κάνει κρύο και αν δεν μπορείς να κοιμηθείς αρρωσταίνεις. Τα πόδια μου πονάνε και χάνω τα δόντια μου».

Όπως αναφέρει η 65χρονη, της αρέσει πολύ να ξεφυλλίζει το περιοδικό αφού την εντυπωσιάζουν τα έντονα χρώματα.

Τέλος, η Maryse Dumas υπογράμμισε πως ακόμα η Elisabeth von Thurn und Taxis, δεν της έχει ζητήσει συγγνώμη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top