ΕΘΙΣΜΟΣ στη ΒΕΝΖΙΝΗ: Πίνει το καύσιμο υγρό και επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες!

Παραβίασε την απαγόρευση που του είχε τεθεί μόλις 8 ώρες μετά την αποφυλάκισή του

ΕΘΙΣΜΟΣ στη ΒΕΝΖΙΝΗ: Πίνει το καύσιμο υγρό και επιτίθεται σεξουαλικά σε γυναίκες!

Υπάρχουν εθισμοί και εθισμοί, αλλά ο εθισμός …στη βενζίνη είναι πρωτάκουστος! Ο λόγος για τον 23χρονο Ρόμπερτ Στέφενς, από την Οξφόρδη, ο οποίος δεν μπορεί να αντισταθεί στη μυρωδιά, αλλά και …τη γεύση του καύσιμου υγρού!

Ο νεαρός αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης, επειδή παραβίασε την απαγόρευση που του είχε διαταχθεί για την κατανάλωση του μαύρου υγρού. Ο Ρόμπερτ βρέθηκε σ' ένα βενζινάδικο να παραπατά μεθυσμένος, αφού προηγουμένως είχε αγοράσει και καταναλώσει ένα γαλόνι αμόλυβδης!

2670FE5B00000578-0-image-m-3_1425841929048.jpg
Ο ίδιος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, καθώς όντας υπό την επήρεια της βενζίνης, είχε αποπειραθεί να επιτεθεί σεξουαλικά σε ανυποψίαστες γυναίκες στο δρόμο. Στα θύματά του περιλαμβάνονταν και δύο μαθήτριες, στις οποίες έκανε άσεμνα σχόλια.

Ούτε ο παππούς του είχε ξεφύγει από τη βίαιη συμπεριφορά του, αφού τον απείλησε και του επιτέθηκε επανειλημμένα. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τότε, συνέδεσαν τα βίαια ξεσπάσματα του νεαρού με την κακή του συνήθεια και του απαγόρεψαν να την επαναλάβει. Ο ίδιος, όμως, παραβίασε την εντολή, οκτώ μόλις ώρες μετά την αποφυλάκισή του!

«Η παρουσία του στην περιοχή, σε συνδυασμό με την κατανάλωση της βενζίνης, συνιστά υψηλό κίνδυνο, για τη διάπραξη σοβαρών αδικημάτων. Ήταν ευτύχημα που η αστυνομία βρισκόταν εκεί και εντόπισε τον Στέφενς, προτού συμβεί κάτι πιο σοβαρό», δήλωσε αστυνομικός στο δικαστήριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top