Ιταλία: ΤΡΕΙΣ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας

Έχει παραλύσει η νότια Ιταλία εξαιτίας του χιονιού- Χωρίς ρεύμα η Τοσκάνη

Ιταλία: ΤΡΕΙΣ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της κακοκαιρίας

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ιταλία από τις αρχές της εβδομάδας, έχει προκαλέσει συνολικά τον θάνατο τριών ανθρώπων και πολλές υλικές ζημιές.

Το τελευταίο θύμα ήταν ένας ποδηλάτης, ο οποίος έπεσε πάνω σε φορτηγό στο Μιλάνο το βράδυ της Πέμπτης. Τις προηγούμενες ημέρες μια γυναίκα χτυπήθηκε από δέντρο κοντά στο Ούρμ��ινο στην Εμίλια- Ρομάνα, την ώρα που έβγαινε από λεωφορείο και οδηγός αυτοκινήτου σκοτώθηκε από την πτώση βράχου στην περιοχή της Λούκα στην Τοσκάνη.

Στην επαρχία Αμπρούτσο προκλήθηκε κατολίσθηση από τις σφοδρές βροχοπτώσεις και αγωγός φυσικού αερίου πήρε φωτιά. Από την πυρκαγιά τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι, ενώ περίπου 12 εισέπνευσαν τοξικά αέρια.

Στην Τοσκάνη, 35.000 άνθρωποι εξακολουθούν να μην έχουν ηλεκτρικό ρεύμα εξαιτίας των ανέμων που έπνεαν με ταχύτητα μεγαλύτερη των 150 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ δύο αεροπλάνα αναγκάστηκαν να αναβάλουν την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο της Φλωρεντίας.

Την ίδια ώρα, ορισμένες περιφερειακές οδοί παραμένουν κλειστοί, η σύνδεση με ορισμένα νησιά, όπως το Κάπρι, έχει διακοπεί και κάποιες περιοχές της νότιας Ιταλίας έχουν παραλύσει εξαιτίας του χιονιού.

Ωστόσο, ο καιρός έχει αρχίσει να βελτιώνεται από τον βορρά και η καλοκαιρία αναμένεται να επεκταθεί σε όλη τη χώρα τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top