Η συγκλονιστική στιγμή που μια γιατρός σώζει από βέβαιο θάνατο μοτοσυκλετιστή!

Περνούσε από τον τόπο του τροχαίου και έσπευσε να βοηθήσει

Η συγκλονιστική στιγμή που μια γιατρός σώζει από βέβαιο θάνατο μοτοσυκλετιστή!

​Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ένας μοτοσικλετιστής στην Ταϊλάνδη, ο Akara Yamnam, ο οποίος υπέστη βαρύ τραυματισμό, έπειτα από σύγκρουση με φορτηγό. Την ώρα της σύγκρουσης έτυχε να περνάει από το σημείο μία γιατρός, η Praewa Mitrakul, η οποία έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, σώζοντάς τον από βέβαιο θάνατο.

Ο μοτοσικλετιστής συγκρούστηκε σφόδρα με την πίσω πλευρά του φορτηγού και πέρασε μέσα από το παρμπρίζ του οχήματος, με αποτέλεσμα να ανοίξει μια τεράστια πληγή στο λαιμό του. Η 30χρονη γιατρός Praewa Mitrakul επέστρεφε σπίτι της από τη δουλειά της, όταν είδε τη σύγκρουση και έτρεξε να του παράσχει βοήθεια.

Το στιγμιότυπο απαθανάτισε με το κινητό του ένας περαστικός και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στο βίντεο φαίνεται ο 30χρονος τραυματίας αιμόφυρτος, καθώς η γιατρός προσπαθεί να σταματήσει τη ροή αίματος από την πληγή στο λαιμό του. «Το έδαφος ήταν αιματοβαμμένο και γεμάτο σπασμένα γυαλιά, αλλά έμεινε μαζί του, παρόλο που είχε τραυματίσει τα γόνατά της. Αν δεν είχε σταματήσει για να βοηθήσει, είμαι σίγουρος πως δεν θα είχε επιβιώσει», είπε ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο και πρόσθεσε: «Ήταν στ’ αλήθεια ο φύλακας άγγελός του».

Η γιατρός έμεινε μαζί του μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο δέκα λεπτά αργότερα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Πολλοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στη γιατρό για την άμεση ανταπόκρισή της. Εκείνη δήλωσε: «Είδα ότι το ατύχημα μόλις είχε συμβεί και χαίρομαι που βοήθησα να σωθεί ένας άνθρωπος». Μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που της συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top