Εστιάτορας-θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο Ντίσελντορφ: «Οι πελάτες μας, μας ζητούν συγγνώμη»

Σάλος στο διαδίκτυο

Εστιάτορας-θύμα ρατσιστικής επίθεσης στο Ντίσελντορφ: «Οι πελάτες μας, μας ζητούν συγγνώμη»

Σάλο στο διαδίκτυο προκάλεσε ένα γράμμα γεμάτο κακία και ρατσισμό που έστειλε ένας άγνωστος σε μια ελληνική οικογένεια που ζει και έχει εστιατόριο στη Γε��μανία!

Η οικογένεια Ντόρας, όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, δέχθηκε μία απίστευτη επιστολή στο «Εστιατόριο του Πλάτωνα» στο Ντίσελντορφ και έμεινε άφωνη διαβάζοντάς την γι’ αυτό και την ανήρτησε στην σελίδα του εστιατορίου στο Facebook!

«Η νέα ελληνική κυβέρνησή σας είναι θρασεία, αυθάδης και συμπεριφέρεται σαν όχλος, αγενών. Να πληρώσετε φόρους... γιατί; Να δουλέψετε... γιατί; Το να ξαπλώνεται στον ήλιο είναι πολύ πιο άνετο, ειδικά όταν πληρώνουν οι άλλοι για αυτό», αναφερόταν στην επιστολή μεταξύ άλλων.

«Έγραφε κάποια υβριστικά πράγματα η επιστολή, όμως για μένα μετράει μόνο η ανταπόκριση του κόσμου, η στήριξή του και η αγάπη του. Ανεβάσαμε στο διαδίκτυο την επιστολή αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε ότι θα γινόταν όλο αυτό.» αναφέρει στην Πόπη Τσαπανίδου η ιδιοκτήτρια του εν λόγω εστιατορίου , Χριστίνα Ντόρα, προσθέτοντας «Χαίρομαι που ο Γερμανός πολίτης μας δέχεται και μας αγαπά. Οι πελάτες μας, μας ζητούν συγγνώμη. Πριν από δύο χρόνια είχα λάβει ένα περίεργο τηλεφώνημα αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Γενικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.»


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρατσιστικό παραλήρημα σε ελληνικό εστιατόριο στην Γερμανία: επιστολή γεμάτη ΚΑΚΙΑ και ΜΙΣΟΣ!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top