Τρομακτικό: Η στιγμή που σκύλος τρώει το μάγουλο της ιδιοκτήτριάς του

Και ενώ η γυναίκα έκανε ice bucket challenge

Τρομακτικό: Η στιγμή που σκύλος τρώει το μάγουλο της ιδιοκτήτριάς του

​Απρόσμενη κατάληξη είχε η απόπειρα μιας γυναίκας να γυρίσει ένα βίντεο για το «ice bucket challenge», που γίνεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς: Σκύλος της ράτσας πιτ μπουλ, της επιτέθηκε άγρια, καταφέρνοντάς της μια τεράστια δαγκωματιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να χρειαστεί ράμματα!

pitmpoul.jpg
Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η Μπρέντα Ρίγκτον από τη Φλόριντα, κάθεται σε μια καρέκλα στον κήπο της νευρική, έτοι��η να δεχτεί τον κουβά με το παγωμένο νερό πάνω της από τον εγγονό της. Μόλις συμβαίνει αυτό, ο σκύλος τους πηδάει ξαφνικά πάνω της και την δαγκώνει άγρια στο πρόσωπο. Η γυναίκα ακούγεται να ουρλιάζει από τον πόνο, ενώ το σκυλί τη ρίχνει στο έδαφος και αρχίζει να κυλιέται στο γρασίδι.

Ο σύζυγός της, ο οποίος τραβούσε το βίντεο, έσπευσε να τη βοηθήσει, ενώ το εγγόνι λέει πως βλέπει αίματα στα χέρια της γιαγιάς του και στον σκύλο. Στο τέλος του βίντεο φαίνεται η γυναίκα, η οποία χρειάστηκε να κάνει ράμματα που ξεκινούν από το χείλος της και φτάνουν μέχρι το μάγουλό της.

Παρόλο που το περιστατικό συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, το βίντεο ανέβηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο και πολλοί χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπάθειά τους. Το σκυλί θανατώθηκε μετά την επίθεση, αφού πρώτα του έγινε έλεγχος για λύσσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top