Ξάδερφος Καντάφι:«Η Ευρώπη θα ζήσει μία 11η Σεπτεμβρίου σε δύο χρόνια»!

Τρομακτική πρόβλεψη

​Μια τρομακτική πρόβλεψη έκανε ο ξάδερφος του Μουαμάρ Καντάφι, Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ στην βρετανική Daily Mail, για την ασφάλεια της Ευρώπης.

Ο Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ, ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους του Μουαμάρ Καντάφι κατά την περίοδο που ήταν ηγέτης της Λιβύης προέβλεψε ότι η Ευρώπη θα ζήσει μία δική της 11η Σεπτεμβρίου μέσα σε δύο χρόνια, καθώς οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ενώνονται με τους χιλιάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να φτάσουν στη «γηραιά» ήπειρο.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι τουλάχιστον 500.000 πρόσφυγες θα περάσουν από τη Λιβύη στην Ευρώπη το 2015, καθώς το Ισλαμικό Κράτος ισχυροποιεί την παρουσία του. «Υπάρχουν πολλοί τρομοκράτες ανάμεσά τους, περίπου 10-50 για κάθε 1.000», δήλωσε ο Αχμέντ Καντάφι αλ-Νταμ.

«Πηγαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Μέσα σε 1-2 χρόνια, θα έχουμε μία νέα 11η Σεπτεμβρίου», πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε ότι είναι πιθανό οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να έχουν στην κατοχή τους περισσότερα από 6.000 βαρέλια με ουράνιο που ήταν κάποτε στον έλεγχο του στρατού της Λιβύης, επειδή ήδη έχουν καταλάβει τη συγκεκριμένη περιοχή.

«Δεν είναι χαζοί πια. Ξέρουν πώς να βγάζουν χρήματα. Θα προσπαθήσουν να το πουλήσουν» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top