Θα δοκιμάζουν τα φαγητά του Ερντογάν… μην τυχόν και τον δηλητηριάσουν!

Δεν έχει δεχτεί καμία απειλή ως τώρα- 5 γιατροί είναι σε υπηρεσία 24 ώρες το 24ωρο

Θα δοκιμάζουν τα φαγητά του Ερντογάν… μην τυχόν και τον δηλητηριάσουν!

Εμπνευσμένος από τα χρόνια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας είναι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και όπως ο σουλτάνος Σουλεϊμάν, θέλει να έχει δοκιμαστές για το φαγητό του, μην τυχόν θελήσει κανείς να τον δηλητηριάσει!

Έτσι λοιπόν, μέσα στο πολυτελές μέγαρό του, θα κατασκευαστεί ειδικό εργαστήριο, από τον προσωπικό γιατρό του, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ».

«Οι επιθέσεις δεν γίνονται πλέον δια της οδού των όπλων, αλλά δι' αυτής των τροφίμων», δήλωσε ο Τσεβντέτ Ερντόλ, γιατρός ο οποίος είναι επίσης βουλευτής του κυβερνώντος ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και πρόσθεσε:

«Ένα εργαστήριο θα εγκατασταθεί στο μέγαρο, ώστε να προλαμβάνει οποιαδήποτε τοξική, χημική, ραδιενεργό ή βιολογική επίθεση, η οποία θα μπορούσε να έχει στόχο το πρόσωπο του 61χρονου αρχηγού του κράτους μέσω τροφίμων και ποτών».

Ο γιατρός υπογράμμισε πως μέχρι τώρα καμιά απόπειρα αυτού του είδους δεν έχει εντοπιστεί στο πολυτελές συγκρότημα του προεδρικού μεγάρου στην Άγκ��ρα, όπου «μια ομάδα πέντε γιατρών βρίσκεται σε υπηρεσία 24 ώρες το 24ωρο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top