Στις πασαρέλες μετά την αποφυλάκιση του... ο κούκλος κατάδικος που τρέλανε το διαδίκτυο!

Τον ζητούν πρακτορεία μοντέλων από όλο τον κόσμο

Στις πασαρέλες μετά την αποφυλάκιση του... ο κούκλος κατάδικος που τρέλανε το διαδίκτυο!

​Θα θυμάστε… τον κούκλο κρατούμενο, που μόλις οι αρχές της Καλιφόρνια δημοσίευσαν τις φωτογραφίες του, προκλήθηκε χαμός στα social media.

O 30χρονος λοιπόν, Τζέρεμι Μικς, ο γαλανομάτης μιγάς με το τέλειο πρόσωπο, ετοιμάζεται να γίνει μοντέλο μόλις αποφυλακιστεί.

Resizer (2).jpg
«Είμαι ικανός να συντηρήσω και να προσφέρω στην οικογένεια μου και πραγματικά θέλω να αλλάξω τη ζωή μου. Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα με αναγνώριζε κανείς στον κόσμο, χάρη στην εμφάνιση μου, οπότε νιώθω απεριόριστα ευλογημένος και ευγνώμων γι’αυτό» είπε ο κατάδικος στο ABC, από την φυλακή της Νεβάδα, όπου κρατείται.

Ο κατάδικος έχει ήδη εκτίσει 9 χρόνια σε φυλακή για κλοπή αυτοκινήτου, αλλά πριν από καιρό καταδικάστηκε σε 24 μήνες φυλάκιση για οπλοκατοχή. Ο ίδιος ευελπιστεί να αφεθεί ελεύθερος το Νοέμβριο λόγω καλής συμπεριφοράς.
250614184818_8288.jpg

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τις πασαρέλες ο Μικς παραδέχεται: «Τρώω υγιεινά, κάνω πολλά push-ups, pull-ups, και γενικά είμαι πολύ δραστήριος».
Ο κούκλος κατάδικος πρόσθεσε πως εκτός από το μόντελινγκ, θα ήθελε να ασχοληθεί και με την υποκριτική.
220614082041_1644.jpg
Να σημειώσουμε ότι για τον κούκλο κατάδικο έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους, πολλά πρακτορεία μοντέλων σε όλο τον κόσμο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top