ΤΡΟΜΟΣ: 15χρονος δέχεται επίθεση με μαχαίρι στο στήθος την ώρα που κάνει ποδήλατο!

Το βίντεο δείχνει τη θανάσιμη επίθεση

ΤΡΟΜΟΣ: 15χρονος δέχεται επίθεση με μαχαίρι στο στήθος την ώρα που κάνει ποδήλατο!

​Ένα βίντεο με την θανάσιμη επίθεση που δέχτηκε 15χρονο αγόρι σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Βρετανίας, κάνοντας έκκληση σε όποιον αναγνωρίζει τους δράστες, να βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Όπως δείχνουν τα πλάνα, ο 15χρονος Alan Cartwright κάνει ποδήλατο στον Caledonian Road στο Ίσλινγκτον, μαζί με τρεις φίλους του, όταν ξαφνικά ο δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα, του επιτίθεται στη μέση του δρόμου και τον μαχαιρώνει στο στήθος.

street-stabbing.jpg
Δύο ακόμα άτομα, που συνοδεύουν το δράστη, επιτίθενται στους δύο φίλους του Alan. Τους τραβάνε από τα ποδήλατα, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να φύγουν από το σημείο.

stabbing.jpg
Ο τραυματισμένος νεαρός συνέχισε για μερικά μέτρα στο δρόμο, ωστόσο δεν άντεξε και κατέρρευσε. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία και ασθενοφόρο ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Το βίντεο με τους υπόπτους που επιτίθενται στον Alan και στους φίλους του είναι πραγματικά σοκαριστικό», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας. «Ο Alan δεν είχε καμία ελπίδα να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στον δράστη, ο οποίος πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και τον μαχαίρωσε στο στήθος», συνέχισε και επισήμανε ότι η αναγνώριση και σύλληψη των δραστών είναι απόλυτη προτεραιότητά τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top