Λίστα Forbes:ΑΥΤΟΙ είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο για το 2015-Ανάμεσα τους 3 Έλληνες

Ο Τζόρνταν είναι η φετινή έκπληξη

Λίστα Forbes:ΑΥΤΟΙ είναι οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο για το 2015-Ανάμεσα τους 3 Έλληνες

​Κάθε χρόνο, το Forbes δημοσιεύει τη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον πλανήτη. Έτσι ακριβώς και φέτος, η επίμαχη λίστα, στην οποία υπάρχουν και τρείς Έλληνες είδε τα φώτα της δημοσιότητας τη Δευτέρα!

Μπιλ Γκέιτς

RTXZ6Y7-640x400.jpg
Στην κορυφή της λίστας βρέθηκε για μία ακόμα χρονιά ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, του οποίου η περιουσία φτάνει τα 79,2 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεύτερος στον κατάλογο των δισεκατομμυριούχων είναι ο μεξικανός μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών Κάρλος Σλιμ (77,1 δις.) , τρίτος ο Γουόρεν Μπάφετ (72,7 δις.)και στην τέταρτη θέση ο Αμάνθιο Ορτέγκα, του οίκου μόδας Zara (64,5 δις). Την πεντάδα κλείνει ο βιομήχανος Τσαρλς Κοχ (42,9 δισ.), ενώ η έκπληξη της χρονιάς είναι ο Μαίκλ Τζόρνταν ο οποίος «τρύπωσε» στη λίστα, κατακτώντας τη 1741η θέση.

Πάντως, παρά την οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας στη λίστα υπάρχουν και τρεις Έλληνες… Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι Έλληνες σύμφωνα με το Forbes;

Στην 733η θέση συναντάμε τον Φίλιππο Νιάρχο, με περιουσία 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων, από συλλογές τέχνης, όπ��ς αναφέρει το περιοδικό.

Φίλιππος Νιάρχος

niarxos1.jpg
Στην 755η θέση είναι ο Σπύρος Λάτσης με περιουσία 2,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ενώ τη θέση 838 καταλαμβάνει ο Αριστοτέλης Μυστακίδης ο οποίος έχει περιουσία 2,2 δισ. δολαρίων και μεταξύ άλλων κατέχει το 3% της πολυεθνικής Glencore.

Σπύρος Λάτσης

newego_LARGE_t_1101_48591548.jpg

Αριστοτέλης Μυστακίδης
mystakidis.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top