Σοκάρει η αδερφή του Τζιχάντι Τζον με το βίντεό της «Τα ίχνη του δολοφόνου»

Πρόκειται για φιλμ-εργασία

Σοκάρει η αδερφή του Τζιχάντι Τζον με το βίντεό της «Τα ίχνη του δολοφόνου»

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο το οποίο δημιούργησε στο παρελθόν η 19χρονη αδερφή του διαβόητου εκτελεστή του ισλαμικού κράτους, γνωστού ως Τζιχάντι Τζον. Το σύντομο φιλμ με τίτλο "τα ίχνη του δολοφόνου" το ετοίμασε για μια σχολική εργασία. Δείχνει έναν μανιακό δολοφόνο να κραδαίνει ένα μαχαίρι πάνω από ένα νεκρό κορίτσι.

3e258bad-7af1-40eb-9914-09782414387d.jpg
Η νεαρή, της οποίας τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και φοιτά στο πανεπιστήμιο του ��ιντλσεχ "Επικοινωνία", εξήγησε ότι δημιούργησε το βίντεο, με σκοπό να δείξει ότι η εκδίκηση δεν είναι η λύση στα προβλήματα. «Δείξαμε και αναπαραστήσαμε αυτό το δολοφόνο με την κουκούλα, σε χαμηλό φωτισμό και με τρόπο που να προκαλεί μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα στο θεατή. Το κάναμε για να δείξουμε πως ο δολοφόνος μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε» αναφέρει η φοιτήτρια.

Από ντροπαλός μαθητής δήμιος αθώων

Μέσα σε λίγα μόλις χρόνια ο ντροπαλός μαθητής Μοχάμεντ Εμουαζί μετατράπηκε στον πιο διαβόητο εκτελεστή του ισλαμικού χαλιφάτου. Ο 26χρονος Τζιχάντι Τζον πριν φύγει από τη Συρία έστειλε e mail σε δημοσιογράφο της εφημερίδας «Mail on Sunday» και υποστήριζε ότι οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν γίνει η σκιά του.

Μέσα από τα μηνύματα του, ο 26χρονος ενορχηστρωτής τουλάχιστον 6 εκτελέσεων, τόνιζε πως τον ενοχλούσε τόσο η παρακολούθηση των μυστικών υπηρεσιών ώστε σκεφτόταν να αυτοκτονήσει.

Όπως αποκαλύπτεται, ο Εμουαζί ήταν μέλος ανενεργού πυρήνα της Αλ Κάιντα με έδρα τη Βρετανία και την ονομασία «Τα αγόρια του Λονδίνου». Σκόπευαν να κάνουν φρικαλεότητές στη Δύση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top