Αυτός είναι ο Τζιχάντ Τζον που «παίρνει» κεφάλια-Έτσι ήταν μικρός

Φοιτούσε με ελληνοκύπρια ποπ σταρ

Φωτογραφία από τα σχολικά χρόνια του ισλαμιστή «Τζιχάντι Τζον» δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Ο Μοχάμεντ Εμουάζι, όταν τραβήχτηκε η εν λόγω φωτογραφία, φοιτούσε στο St Mary Magdalene Church of England, ένα σχολείο της Εκκλησίας της Αγγλίας και ήταν ο μοναδικός μουσουλμάνος μαθητής στην τάξη του.

jj2.jpg
Στη φωτογραφία ο Τζιχάντι Τζον, φαίνεται χαμογελαστός να κάθεται στο γρασίδι, μεταξύ άλλων συμμαθητών του.

Ένας πρώην συμμαθητής του μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail είπε:

«Ήταν ένα σχολείο της Εκκλησίας της Αγγλίας και ήταν ο μόνος μουσουλμάνος στην τάξη μας. Μια φορά είχαμε ένα μάθημα θρησκευτικών και σηκώθηκε και μίλησε για τη θρησκεία του. Έγραψε Αραβικά στον πίνακα για να μας δείξει με τι μοιάζουν και πώς γράφουν προς την άλλη κατεύθυνση. Μας έδειξε ένα θρησκευτικό κείμενο και μίλησε για το τι είναι η θρησκεία του. Τότε ήμασταν οκτώ ή εννέα ετών. (Ο Μοχάμεντ) ανέφερε τη νηστεία. Τα αγγλικά του δεν ήταν πολύ καλά σε όλο το δημοτικό σχολείο. Έπαιζε ποδόσφαιρο κάθε μεσημέρι και σε ποδοσφαιρικό σύλλογο μετά το σχολείο. Μέσα από το ποδόσφαιρο, έμαθε διάφορες λέξεις και εκφράσεις. Όπως όλα τα παιδιά, ήθελε να είναι επιθετικός. Δεν ήταν τόσο καλός στο σχολείο, ήταν κάτω από τον μέσο όρο, αλλά ήταν ένα από τα αθλητικά παιδιά. Ήταν πολύ δημοφιλής».

Ο νεαρός Μοχάμεντ μετά το 1999, μετακόμισε στο Quintin Kynaston Community Academy, στο St John’s Wood, όπου πιστεύεται ότι φοίτησε μαζί με την πρώην κριτή του X-Factor την ελληνοκύπρια ποπ σταρ Τούλα Παυλίνα ��οντοσταύλος.

αρχείο λήψης.jpg

αρχείο λήψης (1).jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top