Mητέρα 2 παιδιών έκανε σεξ με τους μαθητές της κάτω από την μύτη του άντρα της!

Στο ίδιο σχολείο με εκείνη διδάσκει και ο σύζυγός της

Mητέρα 2 παιδιών έκανε σεξ με τους μαθητές της κάτω από την μύτη του άντρα της!

​Για ανάρμοστες σχέσεις με δύο ανήλικους μαθητές της, ηλικίας 15 και 17 ετών αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση ενός ακόμα μαθητή στο λύκειο όπου εργάζεται στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, κατηγορείται μία παντρεμένη δασκάλα, μητέρα δύο παιδιών.

Η 37χρονη Allison Marchese είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως 20 ετών, ενώ ο σύζυγός της, που είναι δάσκαλος στο ίδιο σχολείο, έχει υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, μετά το σάλο που ξέσπασε.

teach1.jpg

Σύμφωνα με την αστυνομία, η δασκάλα έστελνε στους μαθητές, ανάρμοστα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου αλλά και σέξι selfies,στις οποίες φορούσε μόνο το σουτιέν της.

Ο 15χρονος αλλά και ο 17χρονος μαθητής, έχουν παραδεχθεί ότι είχαν ερωτικές σχέσεις με την Marchese, η οποία έλεγε ταυτόχρονα σε έναν τρίτο μαθητή μέσω Instagram, ότι δεν μπορεί να συγκεντρωθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, επειδή της αποσπά την προσοχή η ομορφιά του.

Όλα αυτά τα έκτροπα, ήρθαν στο φως όταν άρχισαν να ακούγονται πολύ έντονα στις σχολικές αίθουσες φήμες για σεξουαλικά όργια της εν λόγω δασκάλας με μαθητές της.

Πάντως η ίδια δηλώνει αθώα και έχει αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση έως ότου ολοκληρωθεί η αστυνομική έρευνα.

tech1b.jpg

tech3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top