Μακελειό σε παμπ της Τσεχίας: Είχε λευκό ποινικό μητρώο ο 62χρονος δράστης

Ήταν «ψυχικά διαταραγμένος» σύμφωνα με την εισαγγελία και τον δήμαρχο

Μακελειό σε παμπ της Τσεχίας: Είχε λευκό ποινικό μητρώο ο 62χρονος δράστης

Ο δράστης του μακελειού σε παμπ της Τσεχίας, ο οποίος εκτέλεσε οκτώ άτομα, επτά άνδρες και μία γυναίκα, ενώ λίγο μετά έπεσε νεκρός, ήταν «ψυχικά διαταραγμένος» σύμφωνα με την εισαγγελία και τον δήμαρχο του Ουχέρσκι Μπροντ, τον Πάτρικ Κούντσαρ.

240215184216_6276.jpg
Ο 62χρονος εισέβαλε γύρω στη 1 το μεσημέρι της Τρίτης (τοπική ώρα), σε εστιατόριο- παμπ της πόλης Ουχέρσκι Μπροντ και οπλισμένος με δύο αυτόματα όπλα, άρχισε να πυροβολεί τους περίπου 25 πελάτες.

Ο δράστης καταγόταν από την ίδια πόλη και μάλιστα έμενε πολύ κοντά στην παμπ «Ντουζμπά», ενώ είχε λευκό ποινικό μητρώο.

czechvigil.jpg
Το όνομα του μακελάρη δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, αλλά αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι λίγα λεπτά πριν την τραγωδία, είχε τηλεφωνήσει στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό Prima, ζητώντας να στείλουν τηλεοπτικό συνεργείο στο σημείο του μακελειού.

img567824.jpg

«Συστήθηκε και μου είπε ότι έπρεπε να στείλω μια δημοσιογραφική ομάδα στο Ουχέρσκι Μπροντ. Μου είπε επίσης ότι πολλοί άνθρωποι του έκαναν κακό, ότι ήταν θύμα εκφοβισμού και ότι οι αρχές δεν έκαναν τίποτα για να τον βοηθήσουν. Γι' αυτό πήρε ένα όπλο για να πιάσει ομήρους και να ρυθμίσει την υπόθεση με τον δικό του τρόπο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Πάβελ Λεμπντούσκα, ο οποίος ήταν αυτός που μίλησε με τον δράστη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top