Βασάνισε την κόρη του με... ζώνη επειδή συνομιλούσε με αγόρι στο Facebook!

Eίχε χαράξει το όνομα του νεαρού στο χέρι της

Βασάνισε την κόρη του με... ζώνη επειδή συνομιλούσε με αγόρι στο Facebook!

​Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 45χρονος πατέρας τριών παιδιών, χτύπησε την κόρη του με ζώνη στο πρόσωπο, τα χέρια αλλά και τα πόδια, επειδή ανακάλυψε πως η 14χρονη από το Solihull είχε γνωρίσει στο Facebook ένα αγόρι ενώ χρησιμοποιώντας μία καρφίτσα, είχε χαράξει το όνομά του στο χέρι της.

Η υπόθεση του ξυλοδαρμού της μικρής, ήρθε στο φως όταν ο δάσκαλός της, είδε τα σημάδια που είχε σε εμφανή σημεία του σώματός της. Τελικά ο πατέρας της, που δεν κατάλαβε ποτέ ότι είχε κάνει τραγικό λάθος, καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή.25A93A9D00000578-0-image-a-2_1424772308383.jpg
Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, ο πατέρας της 14χρονης, της είχε απαγορεύσει να μπαίνει στα social media. Όμως εκείνη δεν τον άκουσε και άρχισε να συνομιλεί online με ένα αγόρι με το οποίο ξετρελάθηκε.

Η μητέρα της μικρής ήταν εκείνη που είδε το πρόχειρο τατουάζ της μικρής και το είπε στον άντρα της… Τότε εκείνος άρχισε να την χτυπά βάρβαρα με τη ζώνη του, ενώ η μικρή μάταια προσπαθούσε να προστατευτεί με ένα μαξιλάρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top