Ιπτάμενα ρομποτικά σκάφη έσπειραν τον τρόμο στο Παρίσι

«Πετούσαν» πάνω από κεντρικά σημεία της πόλης

Ιπτάμενα ρομποτικά σκάφη έσπειραν τον τρόμο στο Παρίσι

​Συναγερμός έχει σημάνει στις Γαλλικές Αρχές, καθώς το βράδυ της Δευτέρας, τουλάχιστον πέντε ιπτάμενα ρομποτικά σκάφη εθεάθησαν να «πετούν» σε διάφορα σημεία του Παρισιού, χωρίς να εντοπιστούν οι χειριστές τους.

Το πρώτο ιπτάμενο ρομποτικό σκάφος «εντοπίστηκε» κοντά στην πρεσβεία των ΗΠΑ λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ωστόσο πτήσεις καταγράφηκαν και πάνω από τον Πύργο του Άιφελ, το Μέγαρο Ενβαλίντ ή ακόμη την πλατεία Κονκόρντ.

Διάφορες υπηρεσίες της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν τη νύχτα, χωρίς όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

«Πιθανόν να πρόκειται για συντονισμένη ενέργεια, αλλά δεν γνωρίζουμε περισσότερα επί του παρόντος. Αναπτύξαμε τα πάντα σε μια προσπάθεια να εντοπισθούν οι χειριστές οι οποίοι όμως δεν εντοπίστηκαν», ανέφερε αστυνομική πηγή.

Όσον αφορά την πτήση πάνω από την πρεσβεία των ΗΠΑ, οι έρευνες διεξάγονται από το ερευνητικό τμήμα της αστυνομίας των αερομεταφών (GTA). Η δικαστική αστυνομία του Παρισιού έχει αναλάβει την έρευνα για τις πτήσεις στα άλλα σημεία της πρωτεύουσας.

Πριν από τουλάχιστον έναν μήνα, στις 20 Ιανουαρίου, ιπτάμενο ρομποτικό σκάφος πραγματοποίησε πτήσεις πάνω από το Μέγαρο των Ηλυσίων, την έδρα της γαλλικής προεδρίας, ωστόσο τόσα πολλά ιπτάμενα ρομποτικά σκάφη δεν είχαν θεαθεί ποτέ μέσα σε μια νύχτα.

Επίσης, 20 πτήσεις ιπτάμενων ρομποτικών σκαφών έχουν καταγραφεί από τον Οκτώβριο στη Γαλλία, γύρω από πυρηνικές εγκαταστάσεις της χώρας, χωρίς όμως οι «πιλότοι» τους να έχουν γίνει γνωστοί!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top