Κουρεύτηκε και τρέλανε το διαδίκτυο ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Δείτε το τρολάρισμα που του κάνουν

Κουρεύτηκε και τρέλανε το διαδίκτυο ο Κιμ Γιονγκ Ουν!

Με νέο ιδιαίτερο haircut εμφανίστηκε σε συνεδρίαση του κόμματος, ο ηγέτης της Βόρεας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και το τρολάρισμα που ακολούθησε στα social media, δεν περιγράφεται!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, θυμίζει σταρ της δεκαετίας του 90 αφού ξύρισε τα πλαϊνά του κεφαλιού και άφησε μακριά και φουντωτή την κορυφή. Η ανανέωση όμως, δεν σταμάτησε εκεί… «Πήρε» με το ξυράφι και λίγο από τα φρύδια του.

25dd17d700000578-2961331-image-a-33_1424430023713.jpg
Ο ξένος Τύπος δεν παρέλειψε να ασχοληθεί με το νέο κούρεμα του ισχυρού άντρα της Βόρειας Κορέας. Το CNN χαρακτήρισε την νέα εμφάνιση του βορειοκορεάτη ηγέτη «δυναμική» και το κούρεμα, «κούρεμα εξουσίας», η New York Daily News έκανε λόγο για «βάρβαρο» κούρεμα και το VOX έγραψε ότι πρόκειται για ένα κούρεμα που δείχνει «φιλοδοξία».

kim-jong-un-kourema3.jpg

guile_kim.jpg

kim-jong-un-kourema1.jpg

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph πάλι, αντιπαραβάλει τον Βορεοκορεάτη ηγέτη με τον Πρίγκιπα του Μπελ Ερ Γουίλ Σμιθ και τον «Μπράντον» από τη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». Κάποιοι βέβαια, στο Twitter το προχώρησαν ακόμη περισσότερο, παρομοιάζοντάς τον με τον Guile από το «Street Fighter».

kimtw1.jpg

kimtw3.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top