ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: ιερόδουλες κάνουν σεξ με ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

Η Πρου έφτιαξε ένα ειδικό site για εκείνους

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: ιερόδουλες κάνουν σεξ με ανθρώπους με κινητικά προβλήματα

Συγκλονίζουν οι ιστορίες που περιγράφουν βρετανίδες ιερόδουλες, οι οποίες βοηθούν ανθρώπους με κινητικά προβλήματα να κάνουν σεξ.

Πολλές φορές η επιθυμία αυτών των ανθρώπων για σεξ επισκιάζεται από άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν!

Η Πρου εργαζόταν για καιρό σαν συνοδός κυρίων και αποφάσισε να δημιουργήσει μία σελίδα στο site της η οποία θα απευθύνεται σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Όπως η ίδια εξομολογήθηκε δεν είναι εύκολο να δουλεύει με άτομα με κινητικά προβλήματα καθώς η όλη διαδικασία είναι δύσκολη: «Το συναίσθημα όμως της προσφοράς σε έναν άνθρωπο που έχει ανάγκη είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση», λέει η ίδια.

Ωστόσο, οι ιστορίες που διηγείται είναι συγκλονιστικές: κάποιοι από τους ανθρώπους αυτούς ξέσπασαν σε λυγμούς αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επαφής καθώς για αυτούς κάτι τέτοιο ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα.

Κάποιοι άλλοι ήταν αρκετά βίαιοι διότι λόγω της πάθησής τους δεν μπορούσαν να ελέγξουν την δύναμη τους προκαλώντας της πόνο.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα δηλώνουν ότι οι επαφές τους με τις ιερόδουλες τους βοηθούν να ανακαλύψουν την σεξουαλικότητα τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να μπορέσουν στο μέλλον να κάνουν και οι ίδιοι μια ολοκληρωμένη σχέση.

Η Tuppy Owens είναι μια αγωνίστρια για τα δικαιώματα των ανθρώπων με αναπηρία και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την TLC Trust, ένα online δίκτυο που συνδέει τα άτομα με αναπηρία με τις κατάλληλες σεξουαλικές υπηρεσίες.

Δηλώνει ότι τα περισσότερα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν χάσει την ελπίδα τους να κάνουν μία φυσιολογική σχέση για αυτό και προτιμούν να επιλέγουν μια ιερόδουλη η οποία τους ταιριάζει και να ικανοποιούν τις ανάγκες τους μαζί της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top