Έφηβος αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στην οικογένειά του παίζοντας ρώσικη ρουλέτα

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Έφηβος αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στην οικογένειά του παίζοντας ρώσικη ρουλέτα

​Ένας έφηβος από τη Νότια Καλιφόρνια αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στην οικογένειά του, αφού τους είπε ότι θα έπαιζε ρώσικη ρουλέτα. Ο 17χρονος έστρεψε το τριανταοχτάρι ρεβόλβερ στο κεφάλι του και πάτησε την σκανδάλη, ενώ τα ξαδέρφια του τον παρακαλούσαν να μην το κάνει, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.

Στη ρώσικη ρουλέτα ένα ρεβόλβερ είναι οπλισμένο με μια σφαίρα, και οι συμμετέχοντες με τη σειρά τους το βάζουν στο κεφάλι τους και τραβάνε τη σκανδάλη.

«Ήταν στο έδαφος, προσπαθώντας να πάρει ανάσα, και λέγοντας πως πραγματικά χρειάζεται βοήθεια», δήλωσε ο φύλακας ο οποίος έσπευσε στο σημείο έπειτα από αναφορές των γειτόνων πως άκουσαν πυροβολισμό, και βρήκαν το νεαρό αιμόφυρτο.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο νεαρός έμενε με τον μεγαλύτερο αδερφό του και την κουνιάδα του, οι οποίοι σύμφωνα με τις τοπικές αρχές «τον παρακαλούσαν να μην παίζει με το όπλο, να μην παίξει ρώσικη ρουλέτα. Το θύμα δεν τους άκουσε».

Η οικογένειά του δεν γνωρίζει πως βρέθηκε το όπλο στην κατοχή του, ενώ διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία για να βρεθεί το όνομα του ιδιοκτήτη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top