Σύγχρονη Μήδεια έκαψε τα παιδιά της- Τηλεφώνησε στον άντρα της για να ακούσει τα ουρλιαχτά τους

«Κι εγώ ακούω τις κραυγές τους αλλά δεν θα κάνω τίποτα για να τα σώσω»

Σύγχρονη Μήδεια έκαψε τα παιδιά της- Τηλεφώνησε στον άντρα της για να ακούσει τα ουρλιαχτά τους

​Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που έκανε η 35χρονη Τιόρο Μπόου από το Λένικ του Βελγίου…

Η αδίστακτη γυναίκα όχι μόνο έβαλε φωτιά και έκαψε ζωντανά τα τρία παιδιά της (ηλικίας έξι, τεσσάρων και δύο ετών) αλλά η φρίκη της δεν είχε τέλος καθώς τηλεφώνησε στον σύζυγο της, για να ακούσει τις κραυγές των παιδιών του, που πέθαιναν με τον πιο μαρτυρικό τρόπο.

Η παιδοκτόνος

25A5704F00000578-0-image-a-85_1423841562069.jpg
Ο πατέρας, Χέλμουτ Ούλιν, ο οποίος σε ένα απόγευμα είδε την ζωή του να παίρνει τραγική τροπή… ήταν στη δουλειά του σε μια οικοδομή όταν χτύπησε το κινητό του!

«Άκουσε τα που ουρλιάζουν» του είπε η άκαρδη μητέρα και συνέχισε: «Κι εγώ ακούω τις κραυγές τους αλλά δεν θα κάνω τίποτα για να τα σώσω. Καλό θα ήταν να τρέξεις αλλά θα είναι πολύ αργά για να τα σώσεις, δεν θα επιζήσουν».

Ο άντρας και τα άτυχα παιδιά της

Thioro-Mbow1.jpg
Η συνέχεια της οικογενειακής τραγωδίας είναι ακόμη πιο συγκλονιστική… Πρώτη στο σπίτι που έγινε ο «τάφος» των τριών αθώων ψυχών, έφτασε η θεία τους. Εκείνη βρήκε την 35χρονη πάνω από το απανθρακωμένο πτώμα της κόρης της. «Δέκα λεπτά ουρλιαχτών και όλα τελείωσαν» της είπε απόλυτα ήρεμη.

Η ίδια, η οποία βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, φαίνεται πως σκότωσε τα παιδάκια της, επειδή θα έπαιρνε διαζύγιο από τον άντρα της και δεν ήθελε να πάρει εκείνος την κηδεμονία τους!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top