ΝΕΚΡΟΣ ο μακελάρης της Κοπεγχάγης – Άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών σε σιδηροδρομικό σταθμό

Τι ανακοίνωσε η αστυνομία;

ΝΕΚΡΟΣ ο μακελάρης της Κοπεγχάγης – Άνοιξε πυρ εναντίον αστυνομικών σε σιδηροδρομικό σταθμό

​Νεκρός είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο μακελάρης της Κοπεγχάγης, ο οποίος άνοιξε πυρ το Σάββατο το απόγευμα εναντίον καφετέριας στο κέντρο της πόλης, όπου πραγματοποιούνταν εκδήλωση για την ελευθερία του Τύπου και εναντίον συναγωγής.

Όπως μετέδωσαν το Reuters και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η αστυνομία της Κοπεγχάγης ανακοίνωσε πως ο άνδρας που έχασε σήμερα το πρωί τη ζωή του κατά την αναταλλαγή πυροβολισμών στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νορέμπρο, είναι κατά πάσα πιθανότητα ο δράστης των δύο τρομοκρατικών επιθέσεων, που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστούν πέντε αστυνομικοί.

αρχείο λήψης (1).jpg
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, όταν εκείνοι του ζήτησαν να παραδοθεί. Μάλιστα η συνοικία Νορέμπρο βρίσκεται πολύ κοντά στις περιοχές των δύο επιθέσεων, κάτι που ενισχύει ακόμα περισσότερο το σενάριο να είναι αυτός ο υπεύθυνος για τα χτυπήματα.

Μάλιστα η αστυνομία τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι υπάρχουν και άλλοι ύποπτοι.

αρχείο λήψης.jpg

Πάντως, η έρευνα θα συνεχιστεί για να διευκρινιστεί με απόλυτη σιγουριά ότι όντως ο άνδρας που έπεσε νεκρός στον σιδηροδρομικό σταθμό είναι ο ίδιος με εκείνον που σκόρπισε τον τρόμο σε ολόκληρη τη ��ανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top