Τραγωδία με οικογένεια ομογενούς στην Αυστραλία- Τους χτύπησε κεραυνός- ΠΕΘΑΝΕ ο πατέρας

Επιασε καταιγίδα, αναζήτησαν καταφύγιο και ακολούθησε η δραματική εξέλιξη

Τραγωδία με οικογένεια ομογενούς στην Αυστραλία- Τους χτύπησε κεραυνός- ΠΕΘΑΝΕ ο πατέρας

Ένα τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε στις 31 Ιανουαρίου, ​στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, όταν ένα ζευγάρι και τα δύο τους παιδιά χτυπήθηκαν από κεραυνό, με τον πατέρα να χάνει τη ζωή του.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε ένα πάρκο ��οντά στο σπίτι του, μαζί με τα δυο παιδιά τους, τον Μαξ, 22 μηνών και την Μπελ, τριών μηνών, όταν ξέσπασε μια καταιγίδα.

Η οικογένεια αναζήτησε καταφύγιο σ' ένα περίπτερο, το οποίο όμως χτυπήθηκε από κεραυνό, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι τέσσερις και να μεταφερθούν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο άτυχος πατέρας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ασθενοφόρου δέχτηκε απευθείας το χτύπημα του κεραυνού - το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στους υπόλοιπους- άφησε την τελευταία του πνοή την επόμενη μέρα.

Πρόκειται για τον 39χρονο Μπένετ, σύζυγο της ομογενούς Μαίρης Μουργέλα, επίσης θύμα της τραγωδίας. Σήμερα, σε μία χαρακτηριστική επίδειξη αγάπης και αλληλεγγύης, η ομογένεια της Αυστραλίας έσπευσε να συνδράμει την Μαίρη Μουργέλα. Οι φίλοι και οι συγγενείς της ξεκίνησαν αμέσως έναν έρανο για την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας, σε μία προσπάθεια συμπαράστασης στο πένθος και ανακούφισης της ανασφάλειας και της αγωνίας για το μέλλον που προκύπτει σε τέτοιες τραγικές στιγμές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top