ΤΡΑΓΙΚΟ: Κρεμάστηκε επειδή ένιωθε… μοναξιά! Συγκλονίζει το τελευταίο του post στο Facebook

Είχε μια φαινομενικά τέλεια ζωή

​Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι μοιάζουν να τα έχουν όλα, ωστόσο δεν είναι ευτυχισμένοι. Ένα τέτοιο παράδειγμα, είναι ο Γκραντ Κλάρει, ο οποίος έβαλε μόνος του τέλος στην ζωή του, όταν κρεμάστηκε σε ένα δωμάτιο ενός τουριστικού πάρκου στο Νιουκουέι, της Αγγλίας επειδή… ένιωθε μοναξιά, μιας κια υπέφερε από κατάθλιψη!!!


Εκείνος, διέθετε μια όμορφη ζωή, καθώς, όπως βλέπετε ήταν κούκλος και εργαζόταν σαν μοντέλο, με τις γυναίκες να τον κυνηγούν σε κάθε του βήμα… Ο ίδιος ασχολούνταν και με το σερφινγκ, σαν χόμπι, όμως φαίνεται πως ούτε αυτό του κάλυπτε το κενό που ένιωθε!


Ο 21χρονος, λίγη ώρα πριν αυτοκτονήσει έγραψε στο προφίλ του στο Facebook: «Σοβαρά τώρα, βαρέθηκα! Είναι κανείς ελεύθερος σήμερα το βράδυ; Αισθάνομαι μοναξιά».


Η οικογένειά του αποκάλυψε ότι έπασχε από κατάθλιψη. «Είχε τα πάντα, αλλά είχε κατάθλιψη... Ήξερε ότι τον αγαπούν όλοι, όμως εκείνος ένιωθε μόνος του», είπε συντετριμμένος ο πατέρας του, Τζιμ Κλάρει.


«Τον κυνηγούσαν τα κορίτσια γιατί ήταν πολύ όμορφος... Πάντα ήθελε να καταταγεί στο στρατό, αλλά δεν μπορούσε εξαιτίας ενός τραυματισμού», συμπλήρωσε.