Γυναίκα- αράχνη ήθελε να παντρευτεί το πτώμα του κατά συρροή δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύφθηκε το σατανικό της σχέδιο

Γυναίκα- αράχνη ήθελε να παντρευτεί το πτώμα του κατά συρροή δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον (ΦΩΤΟ)

​Σχέδια για μια πλουσιοπάροχη ζωή έκανε η 27χρονη αρραβωνιαστικιά του κατά συρροή δολοφόνου Τσαρλς Μάνσον, την οποία, ωστόσο δεν θα την έκανε μαζί του αλλά με το πτώμα του!

Η Άφτον Ελαίν Μπάρτον, όπως αποκαλύφθηκε, ήθελε να παντρευτεί τον κατά 53 χρόνια μεγαλύτερο της αδίστακτο δολοφόνο, ώστε να βγάλει χρήματα από το πτώμα του!

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com224558manson1_0_602_382_s.jpg.jpg
Πως; Θα τον παντρευόταν και μόλις εκείνος θα πέθανε, θα έβαζε τα λείψανα του σε γυάλινο φέρετρο και θα τα εξέθετε για το κοινό… με το αζημίωτο, φυσικά! Με λίγα λόγια θα έκανε το πτώμα του… τουριστικό αξιοθέατο!

Μάλιστα, η ίδια είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να πάρει τα δικαιώματα για τα λείψανά του χωρίς να τον παντρευτεί αλλά δεν τα κατάφερε.

5901006-3x2-940x627.jpg
Το αίτημά της απορρίφθηκε και έτσι προσφέρθηκε να τον παντρευτεί, καθώς σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια οι σύζυγοι επιλέγουν τι θα κάνουν με τις σορούς των συντρόφων τους μετά τον θάνατό τους.

Το σατανικό της σχέδιο, όμως αποκαλύφθηκε από τον δημοσιογράφο Ντάνιελ Σιμόν, ο οποίος μετά από έρευνα μηνών, μιας και γράφει βιβλίο για την ζωή του δολοφόνου, την ξεσκέπασε!

article-2688005-1F831D3E00000578-403_634x863.jpg
Ο ίδιος ανέφερε ότι ο 80χρονος δολοφόνος, γνωρίζει το σχέδιο και πιστεύει ότι είναι αστείο επειδή είναι… αθάνατος! Και συνεχίζει, λέγοντας πως δεν ήθελε ποτέ να την παντρευτεί αλλά την άφησε να το πιστεύει για τα δώρα που θα του έφερναν στη φυλακή.

Πάντως, ο γάμος πλέον είναι παρελθόν καθώς στις 5 Φεβρουαρίου έληξε το συμβόλαιο γάμου που είχε υπογράψει το ζευγάρι.

afton-elaine-burton-10.jpg
Για την ιστορία, εκείνος ήταν στη φυλακή για περισσότερα από 40 χρόνια μετά από τη σύλληψή του για μια σειρά δολοφονιών που διέπραξε το 1969, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο φόνος της 8 μηνών εγκύου ηθοποιού Σάρον Τέιτ, συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top