Δεν ένιωθε τίποτε την ώρα που καιγόταν ζωντανός ο Ιορδανός πιλότος- Τον είχαν ναρκώσει!

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους παραδέχτηκαν ότι έδωσαν στον πιλότο...φάρμακα

Ο Ιορδανός πιλότος, τον οποίο έκαψαν οι τζιχαντιστές ζωντανό, ήταν βαριά ναρκωμένος και δεν είχε ιδέα για το τι επρόκειτο να του συμβεί, όπως αφήνουν να εννοηθεί τα στοιχεία της έκθεσης που δημοσιεύτηκε στη σαουδαραβική ιστοσελίδα burnews.com.

Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους παραδέχτηκαν ότι έδωσαν στον πιλότο Moaz al-Kasasbeh φάρμακα, έτσι ώστε να μην ουρλιάζει από τον πόνο τη στιγμή που οι φλόγες τύλιγαν το σώμα του, κατά τη διάρκεια της φρικτής εκτέλεσής του.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η φαινομενική παραίτηση του πιλότου στη ''μοίρα'' του, όπως και η ηρωική στωικότητά του, οφειλόταν σε βαριά νάρκωση.

«Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Kasasbeh έδειχνε αναίσθητος σαν να αγνοούσε αυτό που τον περίμενε, και δεν έδειχνε, όπως έλεγαν μερικοί, να μην φοβάται», αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Η έκθεση αναφέρει, επίσης, ότι μετά από λεπτομερή μελέτη του βίντεο από ειδικούς, τα αισθητικά νεύρα του πιλότου επηρεάστηκαν πολύ γρήγορα από τις φλόγες, αφήνοντάς τον ανίκανο να νιώσει τον πόνο της φρικτής κόλασης που τον περιτύλιγε.

Η Ιορδανία εκδικήθηκε τον θάνατο του πιλότου την προηγούμενη εβδομάδα, εκτελώντας δύο τζιχαντιστές κρατούμενους και χτυπώντας στόχους του Ισλαμικού Κράτους με 56 αεροπορικές επιδρομές σε τρεις μέρες.