ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ: έκανε εγχείρηση στα πόδια της για να τα ΜΑΚΡΥΝΕΙ επειδή ήθελε να γίνει μοντέλο!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

​Άφωνους μας άφησε η 30χρονη Αλεξάνδρα Τράνσερ, η οποία έκανε χειρουργείο στα πόδια της για να τα μακρύνει! Ναι! Καλά διαβάσατε… Από τα 14 της είχε όνειρο να γίνει μοντέλο αλλά η φύση δεν την προίκισε καταλλήλως! Είχε ύψος 1,65 και ήθελε να γίνει 1,83.

pdoa5.jpg
Έτσι αποφάσισε να παρέμβει και να κάνει κάτι ασυνήθιστο!

Όπως δήλωσε είχε ακούσει για μία μέθοδο όπου τοποθετείς ένα είδος «μεταλλικού κλουβιού» στα πόδια το οποίο μακραίνει το πόδι.

Μάλιστα η ίδια πρέπει καθημερινά και για 4 φορές την ημέρα να γυρνάει μία βίδα σε κάθε πόδι για να το τεντώσει. Η συγκεκριμένη μέθοδος έχει έντονο πόνο και πρήξιμο καθώς οι μύες χωρίζονται από το οστό.

pdoa3.jpg
Αρχικά οι γονείς της αντέδρασαν όμως εκείνη τους έπεισε στο τέλος.

«Η πρώτη εγχείρηση πήγε πολύ καλά και ψήλωσα κατά 6 εκατοστά» είπε η ίδια στη Dailymail που δηλώνει ότι είναι έτοιμη να κάνει άλλες δύο επεμβάσεις για να επιτύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάλιστα όπως παρατηρεί μέχρι να τα καταφέρει ίσως θα είναι πολύ μεγάλη σε ηλικία για μοντέλο, τουλάχιστον όμως θα μοιάζει κι αυτό την ευχαριστεί.
pdoa4.jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top