Θρίλερ με Αμερικανίδα όμηρο των τζιχαντιστών: η οικογένειά της πιστεύει ότι είναι ζωντανή!

Έκκληση στους απαγωγείς της που ανακοίνωσαν ότι σκοτώθηκε

Θρίλερ με Αμερικανίδα όμηρο των τζιχαντιστών: η οικογένειά της πιστεύει ότι είναι ζωντανή!

​Έκκληση στους τζιχαντιστές κάνουν οι γονείς της Αμερικανίδας ομήρου και πιστεύουν ότι είναι ζωντανή, παρά την ανακοίνωση του θανάτου της!

«Μας είπατε ότι θα αντιμετωπίσετε την Κάιλα σαν φιλοξενούμενή σας. Ως φιλοξενούμενη, η ασφάλειά της παραμένει δική σας ευθύνη και υποχρέωση», αναφέρουν οι γονείς της 26χρονης Κάιλα Μίλερ στο μήνυμά τους με αποδέκτες «εκείνους που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης για την κράτηση της Κάιλα».

Τζιχαντιστές ισχυρίστηκαν την Παρασκευή ότι η 26χρονη, η οποία εργαζόταν για λογαριασμό ανθρωπιστικής οργάνωσης και απήχθη τον Αύγουστο του 2013, σκοτώθηκε στη διάρκεια των βομβαρδισμών από την Ιορδανία κατά θέσεων του Ισλαμικού Κράτους στην πόλη Ράκα. Μάλιστα, δημοσίευσαν βίντεο με εικόνες ενός κατεστραμμένου κτιρίου, στο οποίο υποστηρίζουν ότι βρισκόταν η νεαρή, αλλά δεν έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες της ίδιας.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου δηλώνουν ότι δε�� έχουν δει αποδείξεις για τον θάνατο της Κάιλα, ενώ η Ιορδανία απέρριψε τους ισχυρισμούς των τζιχαντιστών ως προπαγάνδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top