ΕΙΝΑΙ ΝΑ… σου τύχει: θα κυκλοφορήσει Monopoly με 20.580 ευρώ!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

Με ανοιχτό το στόμα θα μείνουν όσοι ανοίξουν ένα καινούργιο κουτί του επιτραπέζιου Monopoly και θα βρουν μέσα αντί για ψεύτικα… αληθινά χαρτονομίσματα!

untitled.jpg
Αυτή θα είναι η έκπληξη της εταιρείας που κατασκευάζει το παιχνίδι προς τους γάλλους καταναλωτές με αφορμή τη συμπλήρωση 80 ετών από την πρώτη κυκλοφορία του στη Γαλλία!

Έτσι η εταιρεία έβαλε πραγματικά χαρτονομίσματα σε 80 κουτιά…

Τα πολλά χρήματα όμως θα τα κερδίσει εκείνος που θα αγοράσει το παιχνίδι στο οποίο κάθε χαρτονόμισμα της «τράπεζας» έχει αντικατασταθεί με κανονικό, δηλαδή περιέχει 20.580 ευρώ.

Άλλα δέκα κουτιά θα κυκλοφορήσουν με 5 αληθινά 20ευρα, δύο 50ευρα και ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ. Ακόμη, 69 κουτιά της Monopoly περιλαμβάνουν από πέντε 10ευρα και άλλα τόσα 20ευρα.

«Θέλαμε να κάνουμε κάτι μοναδικό. Όταν ρωτήσαμε τους Γάλλους πελάτες μας, μας είπαν ότι ήθελαν να βρουν αληθινά χρήματα μέσα στο κουτί», εξήγησε η Φλοράνς Γκαγιά, διευθύντρια της Hasbro France.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση αλλαγής των χαρτονομισμάτων έγινε με απόλυτη μυστικότητα σε μία μικρή πόλη της Γαλλίας στην οποία συσκευάζεται η Monopoly και μάλιστα πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα δικαστικού κλητήρα, ώστε να γίνουν όλα σωστά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top