ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ: τζιχαντιστές καίνε ΖΩΝΤΑΝΟ Ιορδανό πιλότο-ΦΩΤΟ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

Απίστευτη κτηνωδία

ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ: τζιχαντιστές καίνε ΖΩΝΤΑΝΟ Ιορδανό πιλότο-ΦΩΤΟ που ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

​Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν καρέ-καρέ τον ΦΡΙΚΤΟ τρόπο με τον οποίο σκότωσαν οι τζιχαντιστές τον Ιορδανό πιλότο, Μουάθ αλ-Κασάεσμπεχ. Τον έκαψαν ζωντανό, όπως θα δείτε.

edit1.jpg
edit2.jpg
edit3.jpg

isis-iordanos3.jpg
edit4.jpg
AmNxID2VSotz0CSG05dlRQJOEnBz8jh3HmGO3smeVZrI1.jpg

isis-iordanos4.jpg

isis6_466_355.jpg
Μετά την αποτρόπαια εκτέλεση και του δεύτερου Ιάπωνα ομήρου, Κέντζι Γκότο, από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι εξτρεμιστές υλοποίησαν τις απειλές τους για τη θανάτωση του πιλότου!

Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο από το μαρτυρικό θάνατο του άτυχου άντρα σοκάρουν.

pilot1.jpg

Στο διάρκειας 22 λεπτών βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το al-Furqan Media Foundation, που αποτελεί όργανο του Ισλαμικού Κράτους, απεικονίζεται ο Ιορδανός με μώλωπες στα μάτια σε ένα τραπέζι και αργότερα να στέκεται όρθιος στο κλουβί και στη συνέχεια να τυλίγεται στις φλόγες.

Ο νεαρό�� άνδρας έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών τον περασμένο Δεκέμβριο όταν κατέπεσε το αεροσκάφος του στην περιοχή της Ράκα στη Συρία.

Ωστόσο, πριν τον σκοτώσουν οι Tζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ζητούσαν να τον ανταλλάξουν με μια ιρακινή κρατούμενη σε ιορδανικές φυλακές.

Moaz.jpg
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ, Μπερνατέτ Μίχαν, οι μυστικές υπηρεσίες επιχειρούν να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα του βίντεο, ενώ πρόσθεσε πως οι ΗΠΑ καταδικάζουν τις πράξεις του Ισλαμικού Κράτους, συμπληρώνοντας:

«Ζητούμε την άμεση απελευθέρωση των υπόλοιπων ομήρων που κρατούνται από το ΙΚ. Στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης στην κυβέρνηση και τον λαό της Ιορδανίας».

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση της Ιορδανίας είχε ανακοινώσει πως θα εκτελέσει όλους τους κρατούμενους που συνδέονται με την τρομοκρατική οργάνωση αν ο 26χρονος πιλότος εκτελείτο από τους άνδρες του ΙΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες και έπειτα από την είδηση του θανάτου του Ιορδανού πιλότου, πρόκειται να εκτελεστεί η αλ-Ρισάουι και ακόμα πέντε κρατούμενοι που έχουν καταδικαστεί για συνεργασία με το ΙΚ.

Μετά τη δημοσίευση του φρικτού βίντεο, ο επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ιορδανίας ενημέρωσε την οικογένεια του Ιορδανού πιλότου για το θάνατό του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top