ΒΙΝΤΕΟ: Έκαναν σεξ στο γραφείο με τους θαμώνες ενός μπαρ να τους παίρνουν… μάτι!

Οι εικόνες ανέβηκαν στο διαδίκτυο

ΒΙΝΤΕΟ: Έκαναν σεξ στο γραφείο με τους θαμώνες ενός μπαρ να τους παίρνουν… μάτι!

​Ασυγκράτητο φαίνεται πως ήταν ένα παράνομο ζευγαράκι από την Νέα Ζηλανδία… Οι δυο εραστές, οι οποίοι ήταν και συνάδελφοι σε μια ασφαλιστική εταιρία, περίμεναν να βραδιάσει και να αδειάσει το γραφείο ώστε να επιδοθούν σε ερωτικά παιχνίδια.

αρχείο λήψης (1).jpg
Έλα, όμως που λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο… μιας και στο απέναντι μπαρ οι θαμώνες τους έβλεπαν! Έτσι, κάποιοι από αυτούς μόλις αντιλήφθηκαν ότι οι δυο τους έκαναν σεξ… άρχισαν να τους τραβούν φωτογραφίες και να τους βιντεοσκοπούν. Στην συνέχεια ανέβασαν το καυτό υλικό στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας με αυτόν τον τρόπο την νεαρή να διαγράψει το προφίλ της, στο Facebook.

αρχείο λήψης (2).jpg
Η αλήθεια είναι ότι έκαναν το γραφείο να μοιάζει λιγότερο βαρετό… όμως εκείνη ήταν παντρεμένη. Και λέμε ήταν γιατί δεν ξέρουμε την αντίδραση του άντρα της, όταν την είδε να κάνει σεξ με άλλον άντρα!

αρχείο λήψης.jpg
Πάντως, οι συνάδελφοι τους αναφέρουν ότι ήταν γνωστό πως είχαν παράνομη σχέση, ενώ δεν ήταν η πρώτη φορά που… έκαναν «υπερωρίες» μαζί στο γραφείο! Ακολούθησε σάλος και στην εταιρία, η διοίκηση της οποίας ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό.

ηυι79.jpg
Κάτι μας λέει ότι τελικά… τους βγήκε ξινό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top