ΔΕΙΤΕ το εστιατόριο που θα συναντηθούν Μέρκελ-Ολάντ με οικοδεσπότη τον Μ. Σουλτς!

Φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ το εστιατόριο που θα συναντηθούν Μέρκελ-Ολάντ με οικοδεσπότη τον Μ. Σουλτς!

Σε αυτό το εστιατόριο στο Στρασβούργο θα συναντηθεί η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς!

Zuem-Ysehuet-esoteriko-strasbourg-570-800x600.jpg
Οι τρεις τους θα δειπνήσουν σε μια ανεπίσημη συνάντηση απόψε στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Το εστιατόριο θα κλείσει τις πόρτες του για το κοινό και καλεσμένοι θα είναι περίπου 30 άτομα.

308413_243303075719448_213685000_n.jpg
Η συνάντηση, η οποία επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί στο εστιατόριο της αλσατικής πόλης, Zum Ysehuet, με πρωτοβουλία του κ. Σουλτς, ο οποίος θα είναι και ο οικοδεσπότης, καθώς στο Στρασβούργο βρίσκεται η έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

30-11-31-image-93.jpg
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση του κ. Ολάντ, θα είναι οι σχέσεις των δύο χωρών και το μέλλον της Ευρώπης.

ysehuet2.jpg
Ακόμα, δημοσιεύματα στον Τύπο και των δύο χωρών αναφέρουν ότι στην ατζέντα θα βρεθούν τόσο η κατάσταση στην Ουκρανία, όσο και οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, με τον κ. Σουλτς να μεταφέρει τις εντυπώσεις του από τις πρώτες επαφές, που είχε χθες στην Αθήνα με τη νέα ελληνική κυβέρνηση.

zuem-ysehuet.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top