Για τη χειρότερη χιονοθύελλα όλων των εποχών προετοιμάζεται η Νέα Υόρκη

Προειδοποιήσεις στους κατοίκους να μείνουν μέσα

Για τη χειρότερη χιονοθύελλα όλων των εποχών προετοιμάζεται η Νέα Υόρκη

​Πανικός επικρατεί στη Νέα Υόρκη, μιας και βρίσκονται εν αναμονή της σφοδρής χιονοθύελλας, η οποία σύμφωνα με πολλούς θα είναι η χειρότερη στην ιστορία της πόλης.

Φρενίτιδα φαίνεται πως έχει πιάσει τους κατοίκους, οι οποίοι το σαββατοκύριακο άδειασαν με μανία τα ράφια των σουπερ μάρκετ, προκειμένου να προμηθευτούν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, έπειτα από τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων για χιονοπτώσεις που θα φτάσουν μέχρι και το ένα μέτρο.

«Θέλω όλοι να καταλάβουν ότι αντιμετωπίζουμε –πιθανότατα- μία από τις μεγαλύτερες χιονοθύελλες στην ισ��ορία της πόλης», δήλωσε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio, ενώ η ΕΜΥ χρησιμοποιεί εκφράσεις όπως «απειλητική για την ανθρώπινη ζωή» και «ιστορική» για να περιγράψει την κακοκαιρία.

Οι κάτοικοι έχουν προειδοποιηθεί να παραμείνουν στα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της χιονοθύελλας, αλλά και του ισχυρού τυφώνα που θα την συνοδεύσει. Περισσότερες από 1.800 πτήσεις ακυρώθηκαν για σήμερα Δευτέρα, ενώ άλλες 1.600 έχουν ακυρωθεί για αύριο Τρίτη.

Η κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει ολόκληρη την ανατολική ακτή των ΗΠΑ, από την Ουάσιγκτον μέχρι το Μάιν, επηρεάζοντας 29 εκατομμύρια κατοίκους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top