ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΕΡΩΤΙΚΗ «φωλίτσα» της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγιέτ!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες-Εκεί γνωρίστηκε το ζευγάρι

ΠΩΛΕΙΤΑΙ η ΕΡΩΤΙΚΗ «φωλίτσα» της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Αλ Φαγιέτ!

​Το παλάτι, στο οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέτ, βγαίνει στο σφυρί!

fgjhkjhkh.jpg
Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Μοχάμεντ Αλ Φαγιέτ αποφάσισε να αποχωριστεί την πολυτελή ιδιοκτησία του στο Σαιντ Τροπέ και έτσι το φανταστικό οίκημα που βρίσκεται στις όχθες της Γαλλικής Ριβιέρας πωλείται έναντι 94 εκατ. ευρώ!

cvcvvvbvb.jpg

fghqwwrtywrt.jpg
«Είναι μια γλυκόπικρη στιγμή για τον κύριο Αλ Φαγιέντ. Αυτός και η οικογένειά του έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από το Σαιντ Τροπέ, εδώ και πολλά χρόνια. Θα θυμόμαστε πάντα το καλοκαίρι του 1997, με μεγάλη χαρά και, βεβαίως, με τεράστια θλίψη και για τον τρόπο που τελείωσε» δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειας.

cvczzzdadf.jpg

jfjhgjkhkjjkl.jpg
Μάλιστα στον ξενώνα της ιδιοκτησίας έμεινε η Νταϊάνα για πρώτη φορά, μαζί με τους δύο γιούς της, ως καλεσμένη του Αιγύπτιου μεγιστάνα.

dysgzdfdfdfdfdfdfdfdfdfdfdf.jpg

Εκεί γνώρισε τον 44χρονο Ντόντι και ξεκίνησε το μεγάλο τους ειδύλλιο, που δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη!

uyiuiuiuiuy.jpg
Το οίκημα περιλαμβάνει μια κεντρική βίλα με εννέα υπνοδωμάτια, μεγάλους χώρους υποδοχής, δύο κουζίνες, παιδότοπο, πισίνα και βεράντες.

Ακόμα υπάρχει ένα ονειρεμένο σπίτι στην παραλία με εννέα υπνοδωμάτια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης με ένα σινεμά και ένα μπαρ, καθώς και ένα γυμναστήριο, μια σάουνα, μια προβλήτα και ένα ελικοδρόμιο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top