Φοβάσαι τα αεροπλάνα; ΑΥΤΗ η εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια- Σου λέει αν θα πέσει το αεροπλάνο

Μπορείς να το εγκαταστήσεις στο iPhone σου

Φοβάσαι τα αεροπλάνα; ΑΥΤΗ η εφαρμογή θα σου λύσει τα χέρια- Σου λέει αν θα πέσει το αεροπλάνο

​Τρέμεις στη ιδέα του αεροπλάνου και σε πιάνει άγχος για τα μακρινά ταξίδια; Σου έχουμε την λύση για να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τα μεγάλα ταξίδια!

Μετά τις τελευταίες αεροπορικές τραγωδίες, οι οποίες συγκλόνισαν την παγκόσμια κοινότητα και θέρισαν εκατοντάδες ανθρώπινες ζωές, η Αγγλική εταιρία, Vanilla Pixel, έρχεται να δώσει τέλος στην αγωνία και το άγχος για τα αεροπλάνα.

Am-I-Going-Down.jpg
Πως; Δημιούργησε μια εφαρμογή, η οποία σου λέει αν θα πέσει το αεροπλάνο που θα ταξιδέψεις ή όχι. Όχι, μην φανταστείτε ότι κάνει τις προβλέψεις με γυάλινες σφαίρες… όλα είναι μαθηματικά! Είναι απλό, εσείς γράφετε από ποιο αεροδρόμιο θα φύγετε, τον προορισμό σας καθώς και το αεροπλάνο με το οποίο θα ταξιδέψετε. Τότε, σας απαντάει πόσες πιθανότητες έχετε να ταξιδέψετε ασφαλείς, αναλόγως τις στατιστικές. Πάντως, η πιθανότητα να πέσει ένα αεροπλάνο είναι μία στις 4.068.434.

Am-I-Going-Down (1).jpg
Η έμπνευση προήλθε από τη γυναίκα του δημιουργού, η οποία έτρεμε στην ιδέα του αεροπλάνου. Η εταιρία αναφέρει ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή θέλει να ηρεμήσει τους πολίτες και να τους δείξει ότι πρόκειται για ένα από τα ασφαλέστερα μέσα μεταφοράς.

Am-I-Going-Down-main.jpg
Αν, λοιπόν, έχετε iPhone, μην χάνετε λεπτό… «Κατεβάστε» την εφαρμογή, η οποία ονομάζεται «Am i going down?», ελληνιστί «Θα πέσω;», ενώ όσοι έχετε κάποια άλλη μάρκα κινητού, κάντε λίγη υπομονή, καθώς η εταιρία σκοπεύει να κυκλοφορήσει και η εκδοχή για Android.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top