Αερόστατο με 11 επιβαίνοντες καίγεται και τους οδηγεί στον θάνατο-Καρέ καρέ η τραγωδία(ΦΩΤΟ)

Τώρα βλέπουμε το δυστύχημα που είχε συγκλονίσει τη Νέα Ζηλανδία το 2012

Αερόστατο με 11 επιβαίνοντες καίγεται και τους οδηγεί στον θάνατο-Καρέ καρέ η τραγωδία(ΦΩΤΟ)

​Φωτογραφίες από το δυστύχημα που σημειώθηκε το 2012 στη Νέα Ζηλανδία, όταν ένα αερόστατο με 11 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό τους, δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Αν και η τραγωδία συνέβη πριν από τρία περίπου χρόνια, οι εικόνες αυτές έρχονται τώρα στο φως μετά από πιέσεις των τοπικών μέσων ενημέρωσης και των οικογενειών των θυμάτων και μετά από εντολή του δικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση, Πίτερ Ράιαν.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφ��ες αποτυπώνουν καρέ καρέ τη στιγμή που το αερόστατο έπεσε πάνω σε ηλεκτροφόρα καλώδια στην περιοχή Κάρτερτον και αμέσως έπιασε φωτιά, με αποτέλεσμα να πέσει με μεγάλη ταχύτητα στο έδαφος, οδηγώντας τελικά στον θάνατο 11 ανθρώπους .

aerostato6.jpg

aerostato8.jpg

Στην τελευταία εικόνα που προκαλεί ανατριχίλα εμφανίζεται ένα καμένο και «ζαρωμένο μπαλόνι" να χάνει ύψος, ενώ το καλάθι του αερόστατου παραμένει τυλιγμένο στις φλόγες.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, ο χειριστής του αερόστατου βρισκόταν υπό την επήρεια κάνναβης την ώρα που βρισκόταν στον αέρα, γεγονός που ενδεχομένως να επηρέασε την κρίση του κατά τη διάρκεια του περιστατικού.

aerostato4.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top