12χρονή πυροβολήθηκε απ’τον πατέρα της.Τον είδε να σκοτώνει συγγενείς και κατάφερε να σωθεί

Οικογενειακή τραγωδία στο Κουίνς της Νέας Υόρκης με τέσσερις νεκρούς

12χρονή πυροβολήθηκε απ’τον πατέρα της.Τον είδε να σκοτώνει συγγενείς και κατάφερε να σωθεί

Συγκλονίζει η ιστορία ενός 12χρονου κοριτσιού από το Κουίνς της Νέας Υόρκης… Το ανήλικο κορίτσι αφού είδε τον ίδιο της τον πατέρα να την πυροβολεί στο μάτι, να σφάζει την σύντροφο του και την μητέρα της, κατάφερε χάρη στην ψυχραιμία της να γλιτώσει, καθώς κάλεσε έγκαιρα την αστυνομία, η οποία και την έσωσε.

walker6.jpg

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 34χρονος Τζόναθαν Γουόκερ, πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, είπε σε έναν φίλο του πως πάει σπίτι του για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Netflix με την οικογένειά του. Δυστυχώς, ο Γουόκερ όχι μόνο δεν χαλάρωσε ,βλέποντας το αγαπημένο του άθλημα, αλλά χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό το γιατί, έχασε εντελώς τον έλεγχο και δολοφόνησε την οικογένεια του, ενώ λίγες ώρες μετά αυτοκτόνησε σε δασώδη περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο Κένεντι, όπου και εργαζόταν.

grid7.jpg

Η 62χρονη Βαϊόλα Γουόρεν και η 31χρονη κόρη της Σαντάι Χέιλ, βρέθηκαν δολοφονημένες σε ένα υπνοδωμάτιο, ενώ η 7χρονη Κέιλα Γουόκερ εντοπίστηκε νεκρή σε ένα άλλο υπνοδωμάτιο.

shooting2.jpgshantaihale2.jpg

Όσο για την 12χρονη ηρωίδα, αυτή μεταφέρθηκε σε Εβραϊκό νοσοκομείο του Long Island. Όπως γράφουν τα ξένα μέσα, η κατάσταση της 12χρονης, η οποία γλίτωσε από θα��μα από την δολοφονική μανία του πατέρα της, είναι κρίσιμη.

Εντύπωση πάντως προκάλεσαν οι μαρτυρίες γειτόνων του Γούοκερ, καθώς όλοι μιλούσαν για έναν... ήσυχο άνθρωπο που δεν έδινε δικαιώματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top