Πουλάει πολύ ο Ολάντ χωρίς… ρούχα-ΠΑΤΑΓΟΣ για τα βίτσια του Γάλλου προέδρου

Το βιβλίο της Τριερβελέρ ξεπερνά σε πωλήσεις τις «50 αποχρώσεις του γκρι»

Πουλάει πολύ ο Ολάντ χωρίς… ρούχα-ΠΑΤΑΓΟΣ για τα βίτσια του Γάλλου προέδρου

Πάταγο έχει κάνει το βιβλίο που έγραψε η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Βαλερί Τριερβελέρ, στο οποίο περιγράφει τη ζωή της στο Μέγαρο των Ηλυσίων από τον Μάιο του 2012 ως τον Ιανουάριο του 2014 στο πλευρό του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ.

book.jpg

Το βιβλίο που βγάζει στην φόρα όλα τα άπλυτα του ατακτούλη Ολάντ θα κάνουν την κα Τριερβελέρ, πλουσιότερη κατά δυο εκατομμύρια.

Όπως γράφουν ξένα μέσα, τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου «Ευχαριστώ για αυτή την στιγμή» που γράφτηκε μετά το χωρισμό της με το Γάλλο Πρόεδρο αγγίζουν συνολικά τα 14 εκατ. ευρώ, 2 εκ των οποίων αναμένονται να πάνε στην τσέπη της Βαλερί Τριερβελέρ.

201aHollande1-622x336.jpg

Το βιβλίο που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014 και αποτελείται από 320 σελίδες, έχει πουλήσει μέχρι στιγμής πάνω από 730.000 αντίτυπα, ξεπερνώντας ακόμη και το best seller «50 αποχρώσεις του γκρι».

Τα κέρδη αναμένεται να αυξηθούν ακόμα περισσότερο, καθώς δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει η έκδοση τσέπης και δεν έχουν υπολογιστεί τα έσοδα από την πώληση των δικαιωμάτων μετάφρασης σε ξένες χώρες.

book2.jpg

francois-hollande.jpg

Μάλιστα, το μπεστ-σέλερ της Βαλερί Τριερβελέρ, στο οποίο η δημοσιογράφος περιγράφει με γαργαλιστικές λεπτομέρειες τον έρωτα και τον χωρισμό της από τον πρόεδρο της Γαλλίας, θα μεταφερθεί και στον κινηματογράφο και θα γίνει ταινία, όπως πρόσφατα έγινε γνωστό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top