Έσερνε τη νεκρή μητέρα του στην τράπεζα… για να κάνει ανάληψη από το λογαριασμό της!

Βρέθηκε τυλιγμένη σε ρόμπα μέσα στο σπίτι- Κάλεσε ο γιός της στο κέντρο άμεσης βοήθειας

Έσερνε τη νεκρή μητέρα του στην τράπεζα… για να κάνει ανάληψη από το λογαριασμό της!

Μόλις επτά μέρες πριν ανακηρυχθεί νεκρή επίσημα, η 91χρονη Κάριλ Βάνζο εθεάθη με τον γιό της στην τράπεζα να κάνει ανάληψη 850 δολαρίων από λογαριασμό που ήταν στο όνομα της.

Βέβαια, οι αρχές πιστεύουν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή όταν «πήγε» στο υποκατάστημα της τράπεζας, στο Πλίμουθ της Μινεσότα.

o-DAVID-VANZO-570.jpg
Οι γείτονες κατέθεσαν ότι είδαν την ηλικιωμένη γυναίκα να μπαίνει με το γιο της στο ταξί, αλλά δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν η γυναίκα ήταν νεκρή ή αν είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Ο γιός της, Ντέιβιντ, κάλεσε το κέντρο άμεσης βοήθειας αναφέροντας το θάνατο της μητέρας του στις 5 Ιανουαρίου. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι, διαπίστωσαν ότι ήταν σε άθλια κατάσταση. Η δυσωδία ήταν έντονη από τα ούρα και τα περιττώματα, ενώ το σώμα της γυναίκας ήταν τυλιγμένο σε μια ρόμπα, με την ίδια να φορά γούνινο παλτό και μπότες.

Ο γιός συνελήφθη, με τον ίδιο να αρνείται ότι έκανε κάτι κακό. Στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί ότι εκμεταλλευόταν οικονομικά την μητέρα του. Σύμφωνα με τα αρχεία της τράπεζας, ο Ντέιβιντ Βάνζο είχε υποθήκη 118.000 δολαρίων και πραγματοποίησε αναλήψεις μετρητών 47.500 και 25.600 δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top