ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπόθεση: Μπορεί να ουρεί όρθιος… και με το νόμο!

Δίκη μεταξή νοικάρη και ιδιοκτήτη για τη διάβρωση του πατώματος της τουαλέτας

Στο δικαστήριο προσέφυγε ένας ενοικιαστής διαμερίσματος στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όταν ο ιδιοκτήτης τού είπε ότι θα του παρακρατήσει την εγγύηση, επειδή διαβρώθηκε το πάτωμα της τουαλέτας από τα ούρα του.

Ο ιδιοκτήτης ήθελε να παρακρατήσει 1.900 ευρώ υποστηρίζοντας ότι το μαρμάρινο πάτωμα της τουαλέτας καταστράφηκε από τα ούρα του νοικάρη του, επειδή αυτός ουρούσε όρθιος. Το δικαστήριο όμως, δικαίωσε τον ενοικιαστή που είχε στραφεί εναντίον του ιδιοκτήτη, ζητώντας να του καταβληθεί το σύνολο της εγγύησης, δηλαδή τις 3.000 ευρώ, τις οποίες είχε καταβάλει όταν νοίκιασε το σπίτι.

Μέχρι και ειδικοί κατέθεσαν λέγοντας πως το ουρικό οξύ ευθύνεται όντως για τη διάβρωση του μαρμάρου, ωστόσο ο δικαστής Στέφαν Χανκ προασπίστηκε το δικαίωμα του ενοικιαστή να κάνει την ανάγκη του όρθιος!

«Παρά την εντεινόμενη εξημέρωση των ανδρών στον τομέα αυτό, η ούρηση από όρθια θέση παραμένει ακόμη μια διαδεδομένη πρακτική» έγραψε στην απόφασή του.

Στη Γερμανία υπάρχουν συχνά στις τουαλέτες αυτοκόλλητα που καλούν τους άνδρες να κάθονται στη λεκάνη για να ουρήσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top