ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ έγκλημα: Η ερωμένη της… την έπεισε να σκοτώσει την 8χρονη κόρη της!

Της έκανε πλύση εγκεφάλου!

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ έγκλημα: Η ερωμένη της… την έπεισε να σκοτώσει την 8χρονη κόρη της!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο προσκήνιο στη δίκη ενός εγκλήματος που μοιάζει με… σενάριο ταινίας ψυχολογικού θρίλερ.

Μια γυναίκα με σοβαρά προβλήματα ψυχολογικής διαταραχής κατάφερε να πείσει την 35χρονη ερωμένη της… να σκοτώσει το παιδί της!

Polly-Chowdhury.jpg
Η 43χρονη Κίκι Μούνταρ, η οποία πάσχει από σοβαρή ψυχολογική διαταραχή είχε γειτόνισσα την 35χρονη Πόλι Τσόουντχαρι, τον άντρα της και την 8χρονη κόρη τους στο ανατολικό Λονδίνο. Η 43χρονη ξεκίνησε τις επισκέψεις και έπεισε κάποια στιγμή την 35χρονη να τη φιλοξενήσει σπίτι της. Με τον καιρό ανέπτυξε σχέσεις κι επειδή ήταν τόσο χειριστική, κατάφερε να χωρίσει το ζευγάρι από το κρεβάτι, και έπεισε τον άντρα της 35χρονης να κοιμάται στον καναπέ, ενώ σιγά σιγά άρχισε να κοιμάται η 43χρονη μαζί με τη γυναίκα του. Εν τέλει κατάφερε να τους πείσει να πάρουν διαζύγιο.

Bedwell-House (1).jpg
Στη συνέχεια η 43χρονη δημιούργησε δύο φανταστικούς χαρακτήρες, τον «μουσουλμάνο πνευματικό καθοδηγητή» ο οποίος επικοινωνούσε με την 35χρονη μέσω μηνυμάτων κι έναν ανύπαρκτο φίλο στο facebook, τον Τζίμι, ο οποίος φλέρταρε την 35χρονη.

Πίσω από τους δύο χαρακτήρες κρυβόταν η 43χρονη Μουντάρ, η οποία κάνοντας πλύση εγκεφάλου στην 35χρονη, την έπεισε ότι η ίδια ήταν «το μέσο» για να έρχεται σε σωματική επαφή με τον πλασματικό Τζίμι, ενώ ο πνευματικός καθοδηγητής έπεισε τη νεαρή μητέρα να σκοτώσει την κόρη της επειδή είχε δήθεν το κακό μέσα της.

dock-708.jpg

Η 35χρονη κατηγορείται για τη δολοφονία της 8χρονης κόρης της, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα τους με 50 μαχαιριές. Η 43χρονη αρνείται τις κατηγορίες για το έγκλημα που διαπράχθηκε ��τις 29 Αυγούστου 2013, ενώ το υλικό που βρέθηκε από τα μηνύματα στους υπολογιστές ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης. Η δίκη είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top