Το έχουμε χάσει: Έχει κάνει 24 πλαστικές ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ για να μοιάσει στον… Κεν!

Δηλώνει εθισμένος στα χειρουργεία

Το έχουμε χάσει: Έχει κάνει 24 πλαστικές ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ για να μοιάσει στον… Κεν!

​Ο Ροντρίγκο Άλβες ήθελε πάση θυσία να μοιάσει στο «είδωλό» του, τον αγαπητικό της Μπάρμπι, τον κούκλο Κεν, και τα κατάφερε δίχως να υπολογίσει το κόστος!

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος έχει ξοδέψει 125.000 βρετανικές λίρες (164.047 ευρώ), σε πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να αποκτήσει το τέλειο σώμα και πρόσωπο και να γίνει η ενσάρκωση του Κεν. Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι εξωπραγματικό.

fit-in1.jpg
«Στον Κεν τα πάντα βρίσκονται στο σωστό σημείο, η πλάτη του, ��ι κοιλιακοί του, το σαγόνι του. Φυσικά και ήθελα να του μοιάσω. Είναι τέλειος», λέει ο Ροντρίγκο, ο οποίος ξεκίνησε να «μεταμορφώνεται» από την ηλικία των 20.

Στη μακριά λίστα των πλαστικών επεμβάσεων, 24 στον αριθμό, περιλαμβάνονται τρεις ρινοπλαστικές, λιποαναρρόφηση, πλαστική στο σαγόνι, τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε μάγουλα και μήλα, εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος του, στους δικεφάλους του, στους κοιλιακούς του και στους τερακεφάλους του, και εγχείριση βλαστικών κυττάρων στα μαλλιά του.

fit-in.jpg
Ο ίδιος έχει παραδεχτεί τον εθισμό του στα χειρουργεία και όπως λέει δεν θα σταματήσει μέχρι να νιώσει πως είναι τέλειος, παρόλο το ρίσκο που παίρνει με τις τόσες επεμβάσεις που κάνει.

Μάλιστα, μια φορά σημειώθηκε εμπλοκή σε μια επέμβαση για να «φουσκώσει» τους δικεφάλους του, που παρά λίγο να τον αφήσει παράλυτο. «Κάποιος με έπιασε χωρίς γάντι. Έπαθα βακτηριακή μόλυνση και ήμουν στο νοσοκομείο για έναν μήνα. Έκλαιγα κάθε μέρα» δήλωσε ο Ροντρίγκο.

fit1_0.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top