Μαντέψτε: πως τιμώρησε εταιρία τα στελέχη της, επειδή δεν πέτυχαν τους στόχους τους;

Μια κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Μαντέψτε: πως τιμώρησε εταιρία τα στελέχη της, επειδή δεν πέτυχαν τους στόχους τους;

​Μια απίστευτη τιμωρία επέβαλε κινεζική εταιρία στους εργαζομένους της, επειδή δεν πέτυχαν τους στόχους τους: τους έβαλαν να γονατίσουν στη σειρά σε μια γέφυρα, σαν να ήταν επαίτες με τα κεφάλια κάτω, προκειμένου να «εξιλεωθούν» για την αποτυχία τους!

Οι περαστικοί της γέφυρας στην κινεζική πόλη Ξιαμέν δεν πίστευαν στα μάτια τους, αντικρίζοντας το θέαμα με τα μεγαλοστελέχη, οι οποίοι φορώντας κανονικά τα ακριβά κοστούμια τους, είχαν γονατίσει στο έδαφος σαν να ζητιάνευαν.

knees1.jpg
Μπροστά του είχε ο καθένας ένα χαρτί, στο οποίο αναφερόταν το όνομα, η ηλικία και το «λάθος» που είχε κάνει, σε έναν απίστευτο τρόπο δημόσιου εξευτελισμού.

«Απέτυχα να φτάσω τους στόχους μου στις πωλήσεις», έγραφε το χαρτί μπροστά σε ένα εργαζόμενο, «πρέπει να γονατίσω στη γέφυρα για μία ώρα σαν τιμωρία γιατί δεν ολοκλήρωσα τη δουλειά μου», ανέφερε εκείνο ενός άλλου.

knees2.jpg
Μετά από λίγη ώρα, ένας από αυτούς ο οποίος έκρινε ότι εξευτελίστηκε αρκετά, σηκώθηκε φωνάζοντας και έφυγε. Οι άλλοι όμως παρέμειναν ήρεμοι στη θέση ��ους.

Ένας από τους περαστικούς ανέβασε τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο και αμέσως προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις εξαγριωμένων Κινέζων, οι οποίοι ψάχνουν να βρουν ποια εταιρία το έκανε αυτό, για να την ξεμπροστιάσουν για την τραγική συμπεριφορά της απέναντι στους εργαζομένους της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top