Μητέρα πάει στα δικαστήρια έναν πιτσιρικά επειδή δεν πήγε στο πάρτι του γιού της!

Ζήτησε και λεφτά ως αποζημίωση

Μητέρα πάει στα δικαστήρια έναν πιτσιρικά επειδή δεν πήγε στο πάρτι του γιού της!

​Το ακούσαμε και αυτό: μια Βρετανίδα μητέρα πάει στα δικαστήρια και ζητά αποζημίωση από έναν πεντάχρονο συμμαθητή του γιου της, επειδή δεν … πήγε στο πάρτι γενεθλίων του!

Άφωνοι έμειναν οι γονείς του πεντάχρονου Άλεξ Νας, όταν αφού επέστρεψε στο σπίτι του από το σχολείο, ανακάλυψαν στη τσάντα του έναν φάκελο με ένα λογαριασμό, όπου τους ζητούσαν να πληρώσουν 15,95 λίρες, επειδή ο γιος τους δεν πήγε στο πάρτι του συμμαθητή του για τα γενέθλιά του σε ένα κέντρο για σκι.

non_show.jpg
Και όχι μόνο αυτό: όταν οι γονείς αρνήθηκαν να καταβάλουν το χρηματικό ποσό, τους απείλησαν ότι θα τους πάνε στα δικαστήρια! Από τότε, οι δύο μητέρες έχουν μπει σε απίστευτη διαμάχη.

«Έστειλα μήνυμα στη Τζούλι στο Facebook για να της ζητήσω συγνώμη και για να τα βρούμε με φιλικό τρόπο. Εκείνη μου είπε: «φιλικό θεωρώ εγώ τον τρόπο ότι πρέπει να μου πληρώσεις τα χρήματα. Και ας σου γίνει αυτό μάθημα», είπε η 30χρονη μητέρα του πεντάχρονου και συνέχισε:

«Το επόμενο πράγμα που άκουσα είναι ότι θα μας πήγαινε στο δικαστήριο. Ο σύντροφός μου πήγε να την δει και καβγάδισαν. Του φώναζε στο δρόμο: «Μην τα βάζεις μαζί μου». Όπως λέει η ίδια, τους ενόχλησε ο τρόπος της: «Όλο αυτό είναι σοκαριστικό. Θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί μας πριν μας στείλει το λογαριασμό. Αν μας είχε μιλήσει, θα σκεφτόμασταν να της δώσουμε τα χρήματα».

party_non_show_boy708.jpg
Η μητέρα του άλλου αγοριού, υποστηρίζει ότι είχε χρεωθεί ήδη για τις ετοιμασίες και ότι «όλες οι λεπτομέρειες ήταν στην πρόσκληση που έστειλα. Είχαν όλες τις λεπτομέρειες για να επικοινωνήσουν μαζί μου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top