ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί βγήκαν για περιπολία φορώντας… πάνες!

Το θέαμα σκόρπισε άφθονο γέλιο στους περαστικούς

ΒΙΝΤΕΟ: Αστυνομικοί βγήκαν για περιπολία φορώντας… πάνες!

​Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως πραγματικότητα: περίπου 2.000 αστυνομικοί στη Μανίλα, στις Φιλιππίνες περιπολούσαν τους δρόμους με πάνες για ενήλικες, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πάπα Φραγκίσκου!

Ο λόγος; Καθώς δεν υπάρχουν χημικές τουαλέτες στους δρόμους της πρωτεύουσας και οι αστυνομικοί θα έπρεπε να είναι σε συνεχή επιφυλακή, δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να μπορούν να …ανακουφιστούν!

Έτσι, η αστυνομία σκέφτηκε και μοίρασε περίπου 2.000 πάνες ενηλίκων στους ένστολους, για να μην αφήνουν τα πόστα τους, προκειμένου να μη σημειωθούν δυσάρεστα συμβάντα στην ογκώδη προσέλευση των πιστών.

Το θέαμα ήταν πραγματικά αστείο: επειδή οι πάνες ήταν μεγάλες σε μέγεθος και δεν χώραγε το παντελόνι της στολής, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να μην το φορέσουν καθόλου και απλά έβαλαν από πάνω το πουκάμισο. Έπειτα, βγήκαν κανονικά για την περιπολία τους, σαν να μη συνέβαινε τίποτα.

Όπως ήταν φυσικό, οι περαστικοί δεν έχασαν την ευκαιρία να τους βγάλουν φωτογραφίες, αλλά και να τραβήξουν σε βίντεο το αστείο θέαμα.

«Αν πρέπει να βρίσκεσαι σε ένα συμβάν που πρόκειται να κρατήσει 24 ώρες, δεν μπορείς να ψάχνεις για τουαλέτα», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Φράνσις Τολεστίνο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top