Βρετανός στρατιώτης έγινε... γυναίκα μετά τη θητεία του στο Αφγανιστάν!

Τι εξομολογείται

Βρετανός στρατιώτης έγινε... γυναίκα μετά τη θητεία του στο Αφγανιστάν!

​Γεννήθηκε αγόρι, κατατάχθηκε στο στρατό ��αι αφού υπηρέτησε στο Αφγανιστάν, πήρε την απόφαση να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου: η 27χρονη, πλέον, Hannah Winterbourne έγινε η πρώτη τρανσέξουαλ αξιωματικός του βρετανικού στρατού!

«Ήμουν ένα ζωντανό ψέμα», εξομολογείται για τα χρόνια πριν από την επέμβαση αλλαγής φύλου η 27χρονη, η οποία όπως είπε έδινε μάχη από τότε που θυμάται τον εαυτό της, αφού πάντα ένιωθε πως ήταν κορίτσι.

στρατος 1.jpg

Όμως, αφού κατατάχθηκε ως άντρας στο στρατό και ύστερα από την εμπειρία της στο Αφγανιστάν, πήρε την απόφαση να κάνει το μεγάλο βήμα. Όπως είπε, το να μοιράζεται μια σκηνή στην έρημο με επτά άνδρες «που κοιμόντουσαν ο ένας πάνω από τον άλλο», την έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο λίγο χρόνο αφιέρωνε για να είναι ο πραγματικός εαυτός της.

«Στο Αφγανιστάν ζούσα υποκρινόμενη, έπαιζα θέατρο σε όλους τους γύρω μου», λέει η ίδια χαρακτηριστικά και προσθέτει πως αυτή η αίσθηση ήταν που την οδήγησε στην απόφαση να «φανερωθεί» και να αλλάξει τον εαυτό της και τη ζωή της.

Έτσι, αφού επέστρεψε από τη θητεία της, ξεκίνησε τη διαδικασία και σήμερα, ένα χρόνο μετά, ζει μια φυσιολογική ζωή ως γυναίκα. Μάλιστα, είναι η πρώτη υψηλόβαθμη αξιωματικός στον βρετανικό στρατό.

στρατος 2.jpg

«Η κοινωνία λέει πως τα μικρά αγόρια παίζουν με φορτηγά και φορούν μπλε, αλλά εγώ δεν μπορούσα να είμαι σε αυτή την κατηγορία. Όσο μεγάλωνα, αυτά τα αισθήματα εδραιώνονταν όλο και περισσότερο. Όταν φτάνεις στην εφηβεία, αρχίζεις να καταλαβαίνεις περισσότερα πράγματα γύρω από το φύλο. Τότε ήταν που σκέφτηκα: "αυτό είναι λάθος για μένα, στην πραγματικότητα είμαι κορίτσι"», ανέφερε η ίδια στην εφημερίδα Sun, μετά την ολοκλήρωση της αλλαγής φύλου.

Όπως πρόσθεσε, δίσταζε να κάνει κάτι δραστικό νωρίτερα, γιατί φοβόταν τις αντιδράσεις του κόσμου.

στρατος 3.jpg

στρατος 4.jpg

στρατος 5.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top