Απολύσεις στη Μυστική Υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για την προστασία του Ομπάμα

Αλλαγές στις ομάδες διαχείρισης της- Θα ξεκινήσει μια σημαντική αναδιοργάνωση

Η Μυστική Υπηρεσία, που είναι υπεύθυνη για την προστασία του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών θα κάνει αλλαγές στις ομάδες διαχείρισης της Μυστικής Υπηρεσίας»με την αναγγελθείσα αποχώρηση πολλών στελεχών της, εξαιτίας της σειράς επεισοδίων που αμαύρωσαν την εικόνα αυτής της επίλεκτης ομάδας της αστυνομίας, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

«Με βάση την έκθεση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και την έρευνά μου, θα κάνω αλλαγές στις ομάδες διαχείρισης της Μυστικής Υπηρεσίας» δήλωσε ο Τζόσεφ Κλάνσι αναπληρωτής διευθυντής της υπηρεσίας. «Οι αλλαγές είναι απαραίτητες για μια νέα προσέγγιση στον τρόπο λειτουργίας της» πρόσθεσε. Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει τις εξελίξεις στη Μυστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, τέσσερις αναπληρωτές διευθυντές υπεύθυνοι αντίστοιχα για την προστασία, την έρευνα, την τεχνολογία και τις δημόσιες σχέσεις, κλήθηκαν να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top