ΑΠΟΥΛΗΤΟ παραμένει το σπίτι- «παλάτι» στη Νέα Υόρκη που ήθελε να αγοράσει ο Αμπράμοβιτς- ΦΩΤΟ

Δεν συμφώνησε με την ιδιοκτήτρια στην τιμή

ΑΠΟΥΛΗΤΟ παραμένει το σπίτι- «παλάτι» στη Νέα Υόρκη που ήθελε να αγοράσει ο Αμπράμοβιτς- ΦΩΤΟ

Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων για την αγορά τριών πολυτελών διαμερισμάτων από το Ρώσο μεγιστάνα Ρομάν Αμπράμοβιτς στο κέντρο της Νέας Υόρκης, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί να τα αποκτήσει!

triplex2.jpg
Όχι επειδή δεν προσφέρει όλες τις ανέσεις, αλλά εξαιτίας της τσουχτερής τιμής που ζητάει η ιδιοκτήτρια από τους επίδοξους αγοραστές/ενοικιαστές.

triplex3.jpg
Το απίστευτης χλιδής σπίτι συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο και αποτελείται από οκτώ κρεβατοκάμαρες και έχει μια βεράντα με απίστευτη θέα στην πόλη της Νέας Υόρκης.

triplex5.jpg
Ο Ρώσος μεγιστάνας θέλησε πριν από ένα χρόνο να αγοράσει τα τρία διαμερίσματα που αποτελούν το καταπληκτικό τρίπλεξ, από την οικογένεια του μεγιστάνα των επενδύσ��ων, Χάουαρντ Ρόνσον.

triplex8.jpg
Η αγοραπωλησία, όμως, δεν προχώρησε, αφού τα 75 εκατομμύρια που πρόσφερε ο Αμπράμοβιτς για την αγορά τους, φάνηκαν λίγα στη χήρα του Ρόνσον, Ανγκέλικα Ιβάντς, η οποία ζητούσε πολλά περισσότερα.

triplex9.jpg
Ο Αμπράμοβιτς απέσυρε το ενδιαφέρον του και έκτοτε το σπίτι έχει μείνει απούλητο.

triplex10.jpg
Ούτε, όμως, και η ενοικίασή του είχε καλύτερη τύχη. Η Ιβάντς ζητάει κάποιον να νοικιάζει το σπίτι με 150.000 δολάρια μηνιαίως, παρά το γεγονός ότι οι μεσίτες της τη συμβούλεψαν να ρίξει την τιμή στα 80.000 δολάρια.

triplex12.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top