Πιο ρομαντικό πεθαίνεις: Ήταν μαζί παρανυφάκια και 20 χρόνια μετά… παντρεύτηκαν!

Μια ιστορία που θα σε κάνει να πιστέψεις στην πραγματική αγάπη

Πιο ρομαντικό πεθαίνεις: Ήταν μαζί παρανυφάκια και 20 χρόνια μετά… παντρεύτηκαν!

​Είναι κάποιες ιστορίες που σε κάνουν να πιστεύεις στον πραγματικό έρωτα και την παντοτινή αγάπη. Μια τέτοια ιστορία είναι και αυτή της Μπρίτνει και του Μπριγκς Φούζι.

tmp_cover_903B4654.jpg
Οι δύο τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια, όταν σε ηλικία 3 ετών, ήταν παρανυφάκια στον ίδιο γάμο, και τώρα τα ανέβηκαν και πάλι, αυτή τη φορά για τον δικό τους γάμο.

150112190107-01-briggs-and-brittney-fussy-super-169.jpg
Γνωρίστηκαν το 1995 ως ζευγαράκι παράνυφων στο γάμο της γιαγιάς του αγοριού και κανείς δεν γνώριζε το παιχνίδι που θα τους έπαιζε η μοίρα, μιας και συνόδευε για πρώτη φορά την μέλλουσα γυναίκα του στην εκκλησία!

flower-girl-ring-bearer__oPt.jpg
Όταν λοιπόν, ήταν 11 χρονών άλλαξε σχολείο και πήγε σε αυτό της Μπρίτανι. Έκατσε στο θρανίο πίσω από εκείνη, χωρίς όμως κανείς από τους δύο να έχει καταλάβει ότι είχαν υπάρξει παρανυφάκια στον ίδιο γάμο. Ωστόσο, την στιγμή που η καθηγήτρια φώναξε το όνομά του, η κοπέλα κατάλαβε ποιος ήταν!

3bb798819a8970b2a21c690f856f970b.jpg
Αποδείχθηκε λοιπόν, πως οι δύο τους είχαν φωτογραφίες ο ένας του άλλου στα σπίτια τους και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Το ένα έφερε το άλλο και ερωτεύτηκαν… Από το λύκειο είναι μαζί και πριν λίγες μέρες ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top