ΦΡΙΚΗ: 2 παιδιά σκότωσαν την μητριά τους για να γλιτώσουν από τον θείο τους που τα βίαζε!

Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από έναν φόνο

ΦΡΙΚΗ: 2 παιδιά σκότωσαν την μητριά τους για να γλιτώσουν από τον θείο τους που τα βίαζε!

​Συγκλονιστική είναι η ζωή της 29χρονης πλέον Κάθριν Τζόουνς και του αδελφού της Κέρτις, οι οποίοι σκότωσαν την σύντροφο του πατέρα τους όταν ήταν 13 και 8 χρονών αντίστοιχα. Κανείς δεν γνώριζε την οικογενειακή τραγωδία που κρυβόταν πίσω από το έγκλημα των δύο παιδιών! Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η 29χρονη με την βοήθεια του συντρόφου της, ο οποίος συγκέντρωσε τα «πειστήρια»!

Ήταν Ιανουάριος του 1999 όταν ο Τύπος έκανε λόγο για ένα πρωτοφανές έγκλημα στην ιστορία των ΗΠΑ, από δύο ζηλιάρικα παιδιά τα οποία ήταν τα νεότερα άτομα στην χώρα που χρεώθηκαν με φόνο πρώτου βαθμού.

παιδια.jpg
Τα αδέλφια άρπαξαν το όπλο του πατέρα τους και πυροβόλησαν αρκετές φορές την φίλη του. Στη συνέχεια πήγαν σε ένα γειτονικό σπίτι κι είπαν πως ήταν ατύχημα. Φοβήθηκαν όμως την αστυνομία και γι’ αυτό το έσκασαν και πέρασαν ένα ολόκληρο βράδυ κρυμμένα σε δάσος της περιοχής.

Όταν η 13χρονη και ο 8χρονος συνελήφθησαν, για να μην αντιμετωπίσουν την προοπτική της ισόβιας κάθειρξης, δήλωσαν ένοχοι για φόνο δεύτερου βαθμού. Τότε δεν υπήρξε καμία ευκαιρία για να παρουσιάσουν οι συνήγοροι τους έγγραφα, τα οποία αποκάλυπταν ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

775911_fli.jpg
Η ανατροπή στην υπόθεση του φόνου

Το 2009 όμως ήλθαν τα πάνω- κάτω στην συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία σόκαρε τον αμερικανικό λαό. Η νεαρή δολοφόνος δίνει μια συνέντευξη, στην οποία αποκαλύπτει ότι ο φόνος έγινε για να γλιτώσουν από τον θείο τους που τους βίαζε.

Η μητέρα τους, εγκατέλειψε τα παιδιά επειδή εκείνη ήταν λευκή και τα παιδιά μιγάδες… Ο πατέρας τους ήταν χρεωμένος με φόνο δεύτερου βαθμού σε μια αίθουσα μπιλιάρδου, το οποίο εκδικάστηκε ως πλημμέλημα επειδή θεωρήθηκε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Και ο θείος τους, είχε ήδη καταδικαστεί σε 6 χρόνια φυλάκισης για ληστεία και επειδή έκανε σεξ με ένα 14χρονο κορίτσι.

775912_siblingabuse.jpg
Ωστόσο, κοιμόταν στο κρεβάτι της κοπέλας και την βίαζε… Δεν σταματούσε εκεί όμως η διαστροφή του, καθώς βίαζε και τον μικρό της αδελφό. Η κοπέλα όταν έμαθε πως και ο αδελφός της είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από εκείνον αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει κάτι. Έτσι, αποφάσισε μαζί με τον αδελφό της να σκοτώσουν κάποιον ώστε να πάνε φυλακή και να απομακρυνθούν από εκείνον που κοντά του ζούσαν εφιαλτικές στιγμές!

«Με ανάγκαζε να του κάνω στοματικό έρωτα σε σημείο που ήθελα να κάνω εμετό. Ακόμη και μέσα στη φυλακή η ζωή ήταν καλύτερη. Ξέρω ότι ακούγεται, πραγματικά παράξενο αλλά υπήρχε ένα σημείο όπου ήμουν μόνη, ασφαλής και μακριά από όλα αυτά».

Μαζί με τον σύντροφο της

με τον γκομενο της.jpg
Η συγκεκριμένη συνέντευξη «άγγιξε» τον Ρέιμους Φλέμινγκ, στρατιωτικό του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος άρχισε να ψάχνει έγγραφα που θα αποδείκνυαν την ιστορία της. Ξεκίνησαν να γράφουν ο ένας στον άλλον, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

Τα αποδεικτικά στοιχεία συγκεντρώθηκαν και παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο πριν λίγες μέρες κι αν όλα πάνε καλά σε λίγους μήνες θα βγουν από τη φυλακή κι αυτή και ο αδελφός της…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top